Af - 27/09-14 19:53

De fem vildeste rygter om Clooneys bryllupDe fem vildeste rygter om Clooneys bryllup

I dag er det George Clooneys bryllupsdag, hvor han siger ja til advokaten Amal Alamuddin i Venedig. Og det går ikke stille for sig...

storybild

(Billede: Polfoto)

Når en Hollywoodstjerne som George Clooney endelig siger "I do" til sin Amal, som han har været forlovet med siden april, så er det naturligvis en stjernespækket event.

Metro UK har samlet ti af de vildeste rygter om den evige ungkarls bryllup, og hvis bare et par af dem er rigtige, så lyder det til at blive noget af en fest.

1. Amal kommer efter sigende til at skifte tøj ikke én gang, men 12! Og hendes stylist er ingen ringere end chefredaktøren for amerikansk Vogue, Anna Wintour.

2. Drop alle tanker om kendis-selfies! Det kan komme til at koste kassen. Alle hotelansatte i Venedig har fået at vide at brug af kameraer kan indbringe bøder på op til 48 millioner. Gisp!

3. Selvom George Clooney næppe mangler penge, er det ikke ham, der betaler gildet. Det er derimod brudens forældre. Wauw! Alene Amals hotelværelse koster over 30.000 kroner pr. nat.

4. Det vrimler med kendisgæster! Cindy Crawford og Matt Damon ankom et par dage før ceremonien sammen med deres familier, mens Brad Pitt skulle være på vej i hans private jet. Og Lana Del Rey skal efter sigende optræde til bryllupsreceptionen.

5. Clooney har fået fløjet 100 flasker af sin egen tequila ind til sin store dag - og byttede endda én for en cigar fra en journalist uden for hans hotel. Høj cigarføring!

LÆS OGSÅ: Så er Clooney snart ikke ungkarl meget længere...

LÆS OGSÅ: Denne stjerne bliver Clooneys forlover

LÆS OGSÅ: Se det vilde væddemål George Clooney taber hvis han bliver gift

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Løkke til kronprins Frederik: Hvor vi...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx