Af Louise Petring - 22/03-18 22:25

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland: Jeg er udmattet og træt Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland: Jeg er udmattet og træt

Hugo Helmig, der i øjeblikket topper hitlisterne både i Danmark og i Tyskland, er hovedrollen i en dokumentarserie på DR3 - om sig selv - 'Hugo og Helmig'. Og det er ikke altid en dans på roser.

storybild

Hugo Helmig er lige nu med i DR3's dokumentarserie 'Hugo og Helmig', der handler om hans karriere som sanger. Foto: Agnete Schlichtkrull (Billede: Foto: Agnete Schlichtkrull)

Det fjerde og sidste afsnit af DR3's dokumentarserie 'Hugo og Helmig' handler i høj grad om, at Hugo Helmig pludselig er gået fra at være en dansk popstjerne - til også at være en tysk popstjerne. Og det er ikke kun er sjov og spas. Det kan også være trættende.

»Det er hårdt at være på tour. Der er meget arbejde, og man skal være på hele tiden,« siger Hugo Helmig i det nyeste afsnit.

I afsnittet formår Hugo Helmig at besøge 22 radiostationer i München og Berlin på kun fem dage for at reklamere for sin mest populære sang 'Please Don't Lie'.

»Der skal snakkes meget, og så på et andet sprog også. Så det er bare sådan, at man bliver træt i hovedet,« siger den 19-årige sanger, der er udkørt efter at have besøgt de 22 radiostationer.

»Jeg er træt, mega træt. Jeg glæder mig til at komme hjem. Så kan jeg lade være med at have den dér helt glade, promo-ansigt på nogle dage endnu - det bliver lækkert,« siger Hugo Helmig og smiler anstrengt til kameraet »Jeg kan ikke smile mere. Det kan jeg simpelthen ikke. Det er ikke muligt.«

Hugo Helmigs karriere har kun stået på i et år, så han mener selv, at det er gået meget hurtigt. I afsnittet får man at vide, at 'Please Don't Lie' går fra at være på top 300 til at ligge som nummer 21. Og for få dage siden lå sangen som nummer fire i Tyskland, som siges at være det tredje største musikmarked.

Hugo Helmig ligger nummer otte på hitlisten herhjemme, hvor hans far, Thomas Helmig, også topper hitlisten og ligger nummer seks.

Hugo Helmig forklarer i DR3-serien, at han er bange for at stå i sin fars skygge. Men med flere nomineringer til danske musik-awardshows - blandt andet P3's 'talentpris', tyder noget på, at Hugo Helmig er kommet for at blive.

Hugo Helmig blev født i 1998 og er søn til Thomas Helmig og datter og den tidligere fotomodel René Toft Simonsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx