21/12-17 19:09

Så vildt bor hun: 'Jersey Shore'-stjerne sælger millionvillaSå vildt bor hun: 'Jersey Shore'-stjerne sælger millionvilla

Realitystjernen har sat sit hus til salg, og det kan ende med at blive yderst indbringende for hende.

storybild

Nicole "Snooki" Polizzi og Jenni "JWOWW" Farley.

Der er gode penge i at være realitystjerne i USA. Det er Jennifer 'Jwoww' Farley et godt bevis på. Hun dukkede først op på skærmen i 2009 i 'Jersey Shore', og siden har tv-seerne set hende i hendes egen serie, 'Snooki & Jwoww', mens hun også har medvirket i 'TNA Impact!', 'Disaster Date' og 'Marriage Boot Camp: Reality Stars'.

Realitystjernen har netop sat sit hus til salg, og det kan ende med at være en god forretning for hende. 31-årige Farley købte huset i 2011 for $685.000 – 4,32 millioner kroner – og hvis hun formår at sælge huset til salgsprisen, kan hun putte hele $1,59 millioner – godt 10 millioner kroner – i lommen.

LÆS OGSÅ: Officielt: 'Jersey Shore' vender tilbage

Køberen kommer på ingen måde til at mangle noget. Det 650 kvadratmeter store hus består af seks værelser, fem badeværelser, vaskerum, stort køkken – og i bedste 'Jersey Shore'-stil naturligvis også pool, fitnessrum og solarie.

Jennifer 'Jwoww' Farley er stadig gift med Roger Mathews, som hun mødte, mens hun medvirkede i 'Jersey Shore'. De to sagde ja til hinanden i 2015 og har to børn i dag. 'Jwoww' er også med, når den succesfulde MTV-serie næste år vender tilbage.

Du kan se billeder af huset her og her.

LÆS OGSÅ: Så godt klarer 'Årgang 0'-Emma sig

SE BILLEDERNE: 'Jersey Shore'-stjerne gift

LÆS OGSÅ: Kendt milliardarving springer ud som realitystjerne


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx