Af - 29/10-16 16:55; Opdateret: 30/10-16 19:04

Fie Laursen har nu fået sin abort: - Jeg vågnede med et chok og grædFie Laursen har nu fået sin abort: - Jeg vågnede med et chok og græd

Fie Laursen gennemgik angiveligt sin kirurgiske abort fredag.

Bildstrecke im Grossformat »
Med en kirurgisk abort lægges man i fuld bedøvelse, mens lægerne skraber fostret ud. Herefter vil man typisk opleve mavesmerter, fordi livmoderen trækker sig sammen, efter den er blevet tømt. Blødningen vil ofte ophøre efter syv-ti dage. Nogle vil dog opleve, at de bløder helt frem til næste menstruation. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Med en medicinsk abort undgår du at skulle bedøves. Det skal du til gengæld, når du får en kirurgisk abort. Bedøvelsen indebærer, at du skal faste og være indlagt. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Under den medicinske abort tager du to piller. Den første skal sluges på hospitalet, og den bevirker, at fostrets udvikling går i stå. Den anden pille tages derhjemme, og den får livmoderen til at trække sig sammen og udstøde fostret. Typisk vil man begynde at bløde efter tre til fire timer. For de flestes vedkommende stopper blodet efter to-tre uger. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her.

Blogger og tidligere mobbeoffer Fie Laursen fortalte for en måned siden på sin blog, at hun var blevet gravid med en fyr, hun ikke mere så.

Derefter fulgte en række blogindlæg, hvor hun fortalte om sine tanker og overvejelser om, hvorvidt hun skulle beholde barnet eller få en abort.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

Men i går, fredag, fik hun angiveligt den kirurgiske abort, hun havde besluttet sig for. Det skriver hun i et blogindlæg.

Hun fik hospitalstøj på, et drop i armen og skriver, at hun følte sig godt tilpas... Men sådan skulle det ikke forblive.

- Lige inden jeg faldt i søvn, tænkte jeg på alt den psykiske terror, faren til barnet har kørt på mig.

Gravid Fie Laursen om abort-dilemma: Her er min endelige beslutning
Gravid Fie Laursen om abort-dilemma: Her er min endelige beslutning

Herefter faldt hun dog i søvn på grund af narkosen og vågnede først igen, da operationen var overstået.

- Jeg vågnede i et chok, da jeg havde haft en meget kort drøm som føltes som sekunder i mit hovede og ikke som en af de drømme, man vågner fra om natten i et mareridt. Det var en mærkelig følelse, skriver hun.

Hun fortæller, at hun rystede og græd og ikke kunne forstå, hvor hun var, eller hvad der var sket.

Fie Laursen bekræfter: Her er min nye kæreste
Fie Laursen bekræfter: Her er min nye kæreste

- Jeg havde haft et par sekunders drøm, hvor jeg så nogle billeder i mit hovede af, at jeg holdte en lille babypige i mine arme, som smilte til mig. Det næste øjeblik, lige da jeg vågnede, var, at faren til barnet rev barnet ud af mine hænder og løb, skriver hun.

Sygeplejerskerne fortalte hende dog, at aborten var gået fint, og Fie Laursen fortæller, at hun herefter faldt til ro, før hendes far hentede hende.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx