Af Fie West Madsen - 03/10-17 13:07

Annette Heick giver sin mand løn hver måned: Derfor får han kun 10.000 kronerAnnette Heick giver sin mand løn hver måned: Derfor får han kun 10.000 kroner

Det er fruen, der har bukserne på, i Annette Heicks husholdning.

storybild

Iværksætter og skuespiller Annette Heick har travlt med både skuespilkarriere og virksomheden Rå. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Skuespiller og sangerinde Annette Heick sprang i 2015 ud som iværksætter med virksomheden Rå, som hun driver sammen med sin mand, kok Jesper Vollmer, og efter flere år med skrabede økonomiske forhold, ser det endelig ud til, at skuden er ved at vende for parret.

Således regner Annette Heick nu med, at Rå, som tilbyder kokkekurser og konferencer til firmaer i eksklusive omgivelser på Bornholm, i april næste år kan dække egne udgifter, og ikke længere behøver økonomisk hjælp fra Annette Heicks anden virksomhed, som tjener penge på Heicks skuespiljobs og andre optrædener.

»Det betyder, at vores faste udgifter ikke længere skal dækkes af mine optrædener, og jeg kan bevare de penge til mig selv. Det er efterhånden to mio. kroner, jeg har smidt i Rå i de seneste år, og det var da sjovere at se dem på min bankbog,« siger Annette Heick, der ikke lægger skjul på, at de seneste par år har været hårde økonomisk.

»Jeg gad godt have en større løn og ikke gå rundt og være nervøs for, om det hele løber rundt. Og jeg gad godt give min søn de vintersko, han helst vil have. Men det kan jeg ikke. Og det er ikke, fordi mine børn mangler noget, men lige nu, og som det har været, har vi knap nok saltet til et æg,« siger Annette Heick.

Hun understreger dog, at hun og familien har det fint, og at det er vigtigt for hende at forklare børnene, at det kræver en indsats at tjene penge. I dette tilfælde betyder det, at Annette Heick i øjeblikket styrter frem og tilbage mellem prøver på forestillingen 'Made in Aarhus' og arbejdet med 'Rå'. Det betyder også, at der egentlig ikke er penge i virksomheden til løn, og derfor modtager Annette Heicks mand blot 10.000 kroner om måneden, som stammer fra Annette Heicks egen virksomhed.

Den meget beskedne udbetaling skyldes dels, at der egentlig ikke er råd til lønninger, og dels, at Jesper Vollmer skal modtage en indkomst for at kunne blive boende i Sverige, hvor parret bor til daglig, men stadig arbejde fuld tid fra kontoret i Holte.

»Hvis han ikke får løn i Sverige, så er han udenlandsdansker og kan ikke passe sit job. Vi betaler faktisk for, at han kan køre over grænsen og passe sit job i Holte. Derfor skulle han have løn og ansættelse, men det er den mest latterlige ansættelseskontrakt, jeg nogensinde har set,« griner Annette Heick og tilføjer, at kommunen også oprindeligt havde undret sig over Jesper Vollmers noget lave månedsløn.

»De prøvede at fortælle mig, at det var en meget dårlig løn, han fik, og ja, det ved jeg da godt, men jeg har ikke råd til mere. Og det er jo ligegyldigt, for vi bor sammen. Jeg vil da utrolig gerne betale ham 80.000 kroner om måneden, men det kræver, at pengene er der,« siger Annette Heick, som heller ikke ha noget problem med at betale sin mand løn af egen lomme.

»Det påvirker os overhovedet ikke, for vi har været sammen i 20 år, og det er jo samme kasse til syvende og sidst. Jesper er ligeglad, og det er jeg også. Det ville nok ikke være ligegyldigt, hvis Jesper lå på sofaen,« forklarer Annette Heick.

Snart skulle det dog begynde at lysne økonomisk for familien, og planen er også allerede at udvide forretningen Rå med en medlemsafdeling, hvor man for et månedligt beløb kan få sendt ugentlige videoer og opskrifter fra Jesper Vollmer, der også guider dig gennem selve madlavningen.

 

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx