Af Mads Brandsen - 07/09-17 13:51

Smykkedesigner i bitter strid med Geggo og Cengiz: - Han var utrolig aggressivSmykkedesigner i bitter strid med Geggo og Cengiz: - Han var utrolig aggressiv

Det fyger med beskyldninger, når TV3 torsdag aften blænder op for første afsnit i den nye sæson af 'Familien fra Bryggen'.

storybild

Geggo fortalte sidste måned, at hun har smidt forlovelsesringen – og netop ringen bliver centrum for aftenens drama. Den har ikke været billig, men ifølge hendes kæreste, Cengiz, skulle den være solgt noget billigere end tilfældet var.

To uafhængige eksperter har ifølge ham vurderet ringen, der var specialdesignet og indeholdt en stor diamant, til at være noget mindre værd end det, han betalte hos Mai Manniches firma JEWLSCPH.

»Vi er i gang med at køre en sag mod Mai Manniche, som ejer JEWLSCPH,« siger Geggo i aftenens afsnit.

Det skriver Realityportalen.

Cengiz har allieret sig med en advokat, der tidligere har vundet en lignende sag mod smykkedesigneren.

sin blog skriver Mai Manniche, at hun er dybt rystet over forløbet. Hun afviser beskyldningerne om snyd, og kommer selv med en direkte anklage mod Cengiz Mads Salvarli.

'I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kr for at han derved ville undlade at gå til pressen, plus han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde,' skriver Mai Manniche.

Hvis hun havde vidst, at hun havde med ”den type personer at gøre”, ville hun ikke have medvirket i programmet – og hun beskylder også produktionsselskabet bag 'Familien på Bryggen', Metronome, for at være vidende om afpresningen.

'Sagen må gå sin gang med Forbrugerklagenævnet og Pressenævnet, men i forhold til det personlige er jeg bange for, at Cengiz Mads Salvarlis kommende hustru endnu ikke har set den ubehagelige side af ham, som vi har oplevet. En mand der på den måde truer og er så aggressiv, bør man aldrig gifte sig med.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet gjorde uhyggeligt fund i...
bt.dk
Kvinde indebrændt: Ringede til sine...
bt.dk
Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx