Af Katrine Frederikke Wandrup - 18/09-17 13:39

Se billedet: Detalje afslører Beckhams intime hyggeaften med kæresten Se billedet: Detalje afslører Beckhams intime hyggeaften med kæresten

Det unge par skal måske til at have flere aftener sammen.

storybild

Her Brooklyn Beckham med sin far David Beckham til Victoria Beckhams modeshow i New York i september 2017. (Billede: EDUARDO MUNOZ ALVAREZ)

Den 18-årige Brooklyn Beckham og skuespillerinden Chloe Grace Moretz har været sammen og fra hinanden i perioder siden de lærte hinanden at kende i 2014.

Men på et billede på Instragram af det celebre Beckham-pars søn, slår han fast, at han er sammen med den to år ældre skuespillerinde, skriver Her.

These nights are my favourite . Missing my girl

Et opslag delt af bb (@brooklynbeckham) den

Billedet er i sort/hvid og forestiller ved første øjekast Brooklyn Beckham siddende alene i en sofa med ansigtet vendt mod tv'et. Men hvis du kigger nærmere efter, så sidder han umiskendeligt og krammer et kvindeben, som angiveligt tilhører den tidligere barnestjerne Chloe Grace Moretz.

I juli lød rygterne ellers, at den unge Beckham var kærester med 18-årige sanger og skuespillerinde Madison Beer, men det forhold er tilsyneladende slut.

Mistanken om, at kvindebenet på billedet tilhører Chloe Grace Moretz bunder i, at hun har kommenteret på billedet med en hjerte- og roseemoji.

Beckham flyttede for nyligt til New York for at studere fotografi ved Parsons School of Design, så meget tyder på, han vil få endnu flere aftener sammen med sin udkårne.

Et opslag delt af bb (@brooklynbeckham) den

Hey @brooklynbeckham I like the way ya look at me, that's all :)

Et opslag delt af Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx