Af Amalie Abildgaard - 12/09-17 17:29

Robert Hansen fortsat indlagt efter hjerneblødning: - Det går fremadRobert Hansen fortsat indlagt efter hjerneblødning: - Det går fremad

Skuespilleren Robert Hansen er fortsat i bedring, efter han blev indlagt med en hjerneblødning.

storybild

Arkiv. Robert Hansen. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Robert Hansen har været indlagt siden slutningen af april på Rigshospitalet, og det vil han fortsat være i en lille måneds tid, fortæller den 37-årige skuespillers agent, Sten Hassing Møller.

»Han vil blive udskrevet i løbet af de næste 3-4 uger. Jeg har ikke forstand på, om det er længere end andre patienter med hjerneblødning. Men hvis der er, så er det nok pga. hans hjerte,« siger Sten Hassing Møller, der henviser til, at Robert Hansen i april 2015 var indlagt med en hjertefejl, hvor han gik gennem en otte timer lang operation.

Robert Hansen skulle have medvirket i Pejsegårdens show 'Pejsen går i luften' den 21. august, men pga. smerter i arm og skulder aflyste han sin optræden.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen indlagt: Ramt af hjerneblødning

Smerterne, som Robert Hansen troede var en såkaldt 'frossen skulder', viste sig at være mere alvorlige end som så, da han blev dårlig samme dag, han havde aflyst efterårets show og måtte i en ambulance direkte til Rigshospitalet.

Her fandt lægerne ud af, at 'Kærlighed ved første blik'-skuespillerne havde fået en hjerneblødning. I dag har han det bedre.

»Det går fremad og han er i meget bedring. Han arbejder hårdt med ergoterapeuter og læger for at blive klar igen,« siger agenten Sten Hassing Møller, der også fortæller, at Robert Hansen er oppe og gå igen.

Sten Hassing Møller fortæller, at han senest så sin klient sidste fredag, men de snakker sammen hver dag. Han har sågar sørget for, at skuespilleren ikke kommer til at kede sig, mens han er indlagt.

»Jeg har sendt ham en masse filer med serier og alt muligt, så han keder sig ikke,« siger Sten Hassing Møller.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens venner og kolleger i chok: For satan, han er jo alt for ung

Forventningen er, at Robert Hansen bliver rask nok til at vende tilbage til sin karriere inden næste år.

»Næste år har han to store kontrakter. Men dem skal han nok blive klar til. Han er ved godt mod,« siger Sten Hassing Møller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
'Den store bagedyst': Dommer så noget...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Se billederne: Legendarisk hotel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx