Af David Andersen - 25/08-17 17:31

Frank Hvams nye profilbillede går viralt: Hvad sker der for det blik?Frank Hvams nye profilbillede går viralt: Hvad sker der for det blik?

Komikeren varmer op til den nye Klovn-sæson ved at ligne en klovn, synes mange af hans følgere.

storybild

Frank Hvam havde i sæson 6/afsnit 10 en mindre rolle i serien Game of Thrones, der kører på HBO. (Billede: Game of Thrones/HBO)

'Hvis det ikke er et grande blik, så ved jeg ikke, hvad det er'.

'Ingen kvinde i hele verden vil knalde en mand med cykelhjelm! Det er regel nummer 1'.

Klovn-citaterne sidder løst hos komikeren Frank Hvams følgere, efter han i dag lagde et nye profilbillede på sin Facebook-profil.

Men i virkeligheden skyldes opmærksomheden noget så simpelt og uskyldigt som at han har cykelhjelm på.

Hvam har i flere interviews erklæret, at han cykler med cykelhjelm, fordi han hellere vil passe på sin hjerne end se sexet ud, når han bevæger sig rundt i den nordkøbenhavnske trafik med udgangspunkt i hjemmet Lyngby.

»Det er sådan noget underligt noget, når man finder ud af, man er blevet mere forfængelig med sin hjerne end med sin seksualitet. Jeg vil hellere have en sok under cykelhjelmen end én i buksen«, har han tidligere sagt til Soundvenue.

Når Frank Hvam ikke underholder sine fans med skøre billeder, så arbejder han for tiden på en forsinket sæson syv af den populære Klovn-serie. Desuden har han nydt international opmærksomhed med en lille birolle i Game of Thrones.

En rolle, han angiveligt fik, fordi seriens producer er fan af Klovn og Frank Hvam.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx