Af Mads Degn - 27/07-17 12:59; Opdateret: 27/07-17 13:09

TV 2 får kendt youtuber med i 'Vild med Dans': - Det bliver en sindssyg oplevelseTV 2 får kendt youtuber med i 'Vild med Dans': - Det bliver en sindssyg oplevelse

Den 19-årige Youtube-stjerne Julia Sofia Aastrup skal være med i årets 'Vild Med Dans'.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Thomas Lekfeldt)

Det bliver med den 19-årige Youtube-stjerne Julia Sofia Aastrup som en af kendis-deltagerne, når den nye sæson af 'Vild med dans' senere på året ruller hen over skærmen på TV 2.

Det bekræfter TV 2 over for BT.

Julia Sofia Aastrup, som har Youtube-kanalen 'Julia Sofia', hvor hun blandt andet giver gode råd om skønhed og vegansk mad, ser frem til inden længe at skulle hoppe i danseskoene.

»Jeg glæder mig helt vildt, og jeg tror, det bliver en sindssyg oplevelse. Da jeg fik tilbuddet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville være med,« siger Julia Sofia Aastrup til BT og tilføjer:

»Jeg er vokset op med 'Vild med dans' i fjernsynet derhjemme, så det er meget specielt for mig, at jeg nu selv bliver en del af 'Vild med dans'-familien.«

Selvom hun ser frem til at prøve kræfter med Jitterbug, Cha Cha Cha og Salsa, bliver det dog ikke helt uden sommerfugle i maven, at hun kaster sig ud på dansegulvet for øjnene af de mange seere og de kritiske dommere.

»Jeg har ingen erfaring med at danse, så det bliver spændende at se, om jeg overhovedet kan finde ud af at bevæge mine lemmer. Men det jeg frygter allermest, er dog at glemme dansen,« siger Julia Sofia Aastrup med et grin.

Vloggeren, som i år vandt kategorien 'Danmarks Favorit Vlogger' ved Kids' Choice Awards, får i 'Vild med Dans' følgeskab af skuespillerne Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, Michelinkokken Dak Laddaporn, håndboldspilleren Daniel Svensson, Bedrag-skuespilleren Lucas Hansen og musikeren Jokeren.

De er alle blevet bekræftet som nye dansere i dette års udgave af danse-programmet.

Udover sin Youtube-kanal, som har over 170.000 følgere, har Julia Sofia Aastrup udgivet bogen 'Smuk indeni, smuk udenpå', ligesom hun har en Instagram-profil med over 260.000 følgere.

I et interview med BT fortalte den dengang 17-årige Julia Sofia Aastrup, at hendes Youtube-kanal på en god måned indbragte hende 35.000 kroner.

Et opslag delt af JULIA SOFIA AASTRUP (@juliasofiaaastrup) den

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx