Af - 26/12-16 15:19; Opdateret: 26/12-16 20:55

TV-stjerne blev til grin: Ville hylde George Michael, men begik denne kæmpe brølerTV-stjerne blev til grin: Ville hylde George Michael, men begik denne kæmpe brøler

Skuespillerinden Sarah Michelle Gellar lavede pinlig opdatering om George Michaels død.

Bildstrecke im Grossformat »

Sangstjernen George Michaels død er kommet som et chok for fans over hele verden.

Det er især kommet til udtryk på de sociale medier, hvor mange siden i går aftes har valgt at dele deres sorg over den britiske sangers død.

Helt galt gik det dog for den amerikanske tv-stjerne Sarah Michelle Gellaer, da hun ville skrive et par bevingede ord på Twitter.

Sarah Michelle Gellar forvekslede på pinlig vis George Michael med en anden kendt homoseksuel sanger, som stadig lever, skriver The Mirror.

Her ses Sarah Michelle Gelalrs tweet, som fik mange til at trække på smilebåndet.

'Do you really want to hurt me', skrev hun efterfulgt af hashtagget #boygeorge og bemærkningen: 'Jeg var en af dine største fans'.

Mange påpegede dog, at både hashtagget og sangtitlen, som hun referede til i sit tweet, intet havde at gøre med George Michael, men derimod 80'er-legenden Boy George, som hittede med 'Do yo really want to hurt me 'tilbage i 80'erne. Et nummer han lavede, da han var frontfigur i bandet Culture Club.

Det fik Sarah Michelle Gellar til at slette sit oprindelige tweet og komme med adskillige opfølgninger, hvor hun gør opmærksom på, at hun er blevet misinformeret og altså godt kender forskellen på de to 80'er-stjerner.

'For en god ordens skyld, ja, jeg kender absolut forskellen på Boy George og George Michael. Jeg hørte forkert. Mine intentioner var gode,' tweeter Sarah Michelle Gellar, der især er kendt for sin hovedrolle som Buffy i serien 'Buffy - Vampyrernes Skræk'.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Fuld S-profil var rasende efter...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Forskere lover: NU løser vi gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx