Af - 21/06-13 12:46; Opdateret: 05/09-13 15:22

Britisk chok-melding: Mary er lækrere end KateBritisk chok-melding: Mary er lækrere end Kate

En britisk undersøgelse har givet et overraskende resultat: Briterne peger på 'vores' kronprinsesse Mary som den mest stilfulde kongelige. Selv Kate Middleton kan ikke måle sig med den dansk-australske prinsesse.

Bildstrecke im Grossformat »

At briterne er mere end almindeligt begejstrede for Kate Middleton, er ingen hemmelighed. De elsker hendes hår, hendes stil og hendes måde at være på.

Og nu, hvor hun snart bringer en lille ny prins eller prinsesse ind i kongehuset, er de varme følelser muligvis blevet endnu mere hede.

Men selv briterne kan se, at der er en af Europas andre prinsesser, der er værd at hold øje med – og af. I en ny undersøgelse peger flest af de i alt 2.318 adspurgte britiske kvinder på Danmarks kronprinsesse Mary som verdens mest stilfulde kongelige.

Prins Williams gravide hustru er nummer to på listen, mens Jordans smukke dronning Rania scorer tredjepladsen.

- Jeg er oprigtigt overrasket over resultatet, for jeg regnede med, at det royale stilikon nummer et ville være Kate. Men ud fra resultaterne må vi erkende, at Kate har fået konkurrence af kronprinsesse Mary af Danmark, som vi også kærligt kalder 'Skandinaviens Kate', siger Mark Pearson fra MyVoucherCodes, som står bag undersøgelsen.

Det kommer dog ikke bag på ham, at det netop er den australske brunette, der udfordrer Kate på stil-tronen.

- Begge kvinder er ualmindeligt velklædte. Mary bliver ofte set i Malene Birger, og Kate kan lide tøj fra Topshop og Hobbs og sko fra L.K. Bennett, så der er ikke noget underligt i, at de to kvinder er populære blandt det britiske folk, fortsætter han med henvisning til de to kommende dronningers forkærlighed for tøjmærker, som også almindelige mennesker har råd til at have i klædeskabet.

Undersøgelsen viste i øvrigt også, at briterne mener, at deres prinsesse Diana er den mest stilfulde kongelige person nogensinde.

LÆS OGSÅ: Mary var smukkest til svensk bryllup

LÆS OGSÅ: Se alle de smukke kjoler fra det kongelige bryllup

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx