Af Katrine Frederikke Wandrup - 28/09-17 14:02

Lille barn stjæler fra prins Harry - hans reaktion er perfektLille barn stjæler fra prins Harry - hans reaktion er perfekt

Engelske prins Harry har fået sig en ny ven. Desværre lader det til, at den lille pige kun er interesseret i hans popcorn.

storybild

Prins Harry sammen med den toårige Emily Henson. (Billede: FRED THORNHILL)

Under den internationale paralympiske sportsbegivenhed Invictus Games, som i år afholdes i Toronto, Canada, fik britiske prins Harry sig en ny ven i den toårige Emily Henson.

33-årige prins Harry sad sammen med familien Henson under kampen mellem Danmark og England i siddende Vollyball.

Venskabet opstod efter den lille pige, som er datter af prins Harrys gode ven David Henson, i over et minut stjal popcorn fra prinsens bæger, uden at han lagde mærke til det, skriver The Telegraph.

Men da han endelig opdagede det opstod en lille leg mellem de to, og prinsen drillede blandt andet den lille pige ved at fjerne popcornbægeret fra hende, for så til sidst at give efter og fodre hende med de poppede majs.

David Henson er tidligere ingeniør, som mistede begge sine ben under en eksplosion i Afghanistan i 2011. Prinsen og Henson blev venner, og prinsen er medstifter af Invictus Games, hvilket er en af grundene til, at han i øjeblikket befinder sig i Canada og ser mange af sportsbegivenhederne.

Prins Harry er gudfar til seks af sine venners børn, og han mener selv, at han gør et godt stykke arbejde.

»Jeg mener, at nøglen til en god opvækst er at kunne blive voksen, men alligevel have forbindelse til din barnlige side,« har han tidligere udtalt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Legendarisk cirkus risikerer at lukke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx