Af - 31/03-14 10:01

Han svinede vennerne til - nu er de alle sureHan svinede vennerne til - nu er de alle sure

Den længe ventede selvbiografi fra Gustav Salinas har været en salgsmæssig succes og er udsolgt landet over.

storybild

Gustavs nye bog sælger godt, men det er ikke alle, der har taget godt imod den. (Billede: Polfoto)

Det er ikke sket uden konsekvenser, at Gustav Salinas sendte sin selvbiografi ‘Gustav - Mit sande jeg’ på gaden. I bogen langer han ud efter flere kendte ansigter i realitybranchen, blandt andre Mitchel fra Singleliv, Nicolai Schwartz, Susan K. og Irina Babenko, og det er ikke alle, der har taget det pænt.

- Jeg har fået at vide, at jeg er åndssvag, dum, stupid og en løgner, de siger, at jeg er fuld af lort, men det føler jeg ikke selv, at jeg er, siger Gustav.

Realitystjerner i chok over Gustavs bog
Realitystjerner i chok over Gustavs bog

Mitchel fra Singleliv langede i metroxpress ud efter Gustav, som han anklagede for at lyve i sin bog. Her står der blandt andet, at de har haft sex to gange, men at det var så kedeligt, at Gustav faldt i søvn begge gange. Ifølge Mitchel har de to realitystjerner ganske enkelt aldrig haft sex.

- Hvis jeg endelig skulle lyve om en, jeg havde haft sex med, ville det nok ikke være ham. Jeg fortryder næsten, at jeg har været sammen med ham, da det ødelægger den standard jeg har, når det kommer til mænd, siger Gustav og fortsætter:

- Alle de realityfolk, jeg har skrevet om, er blevet sure på mig undtagen Susan K.

Mildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsen
Mildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsen

Mens realityverden raser, har bogen stor succes kommercielt. Efter få dage kunne boghandlerne melde udsolgt, og andet oplag rammer handlen i denne uge. Det glæder Gustav, der har fået masser af positiv feedback fra hans mange fans.

- Jeg var bange for, at folk ville synes, det er en dårlig bog, men mine fans har været rigtig glade og skriver rigtig mange positive ting til mig. Boghandlerne vil også have mig ud og signere bøger, så jeg er rigtig glad.

LÆS OGSÅ: Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx