Af Sebastian Kirk - 16/11-17 18:33

Perfekt 'hævn': Nu er superstjerne sammen med ekskærestens kærestes ekskærestePerfekt 'hævn': Nu er superstjerne sammen med ekskærestens kærestes ekskæreste

Forvirret? Det forstår vi godt...

storybild

Selena Gomez og The Weeknd var kærester i omkring 10 måneder, inden de gjorde det forbi i oktober. (Billede: ANGELA WEISS)

Det er lidt af et firkantsdrama, der udspiller sig i Hollywood i disse dage.

For siden The Weeknd og Selena Gomez for nylig slog op, har sidstnævnte nemlig ifølge flere medier fundet sammen med sin ekskæreste, Justin Bieber. Og nu lader det til, at også The Weeknd, med det borgerlige navn Abel Tesfaye, er kommet videre - ved hjælp af ekskærestens kærestes ekskæreste.

Ja, det gælder om at have tungen lige i munden her. Men prøv at følge med:

Ifølge Us Weekly er The Weeknd blevet spottet hånd i hånd med modellen Yovanna Ventura, som sjovt nok tidligere har været sammen med - ja, du gættede det - Justin Bieber. Ifølge mediet var den 27-årige sanger med til hendes fødselsdag i Beverly Hills torsdag.

A close up of my phone case, with Love

A post shared by Yovanna Ventura (@yoventura) on

»The Weeknd var der hånd i hånd med Yovanna Ventura hele aftenen,« siger en anonym kilde, mens en anden kilde supplerer:

»Han gik rundt og viste hende frem. Han forsøgte at gøre det tydeligt, at han var sammen med én. De var ret kærlige, og de var sammen hele aftenen.«

Dagen efter gentog de to succesen og tog sammen på natklub, hvilket paparazzofotografier bekræfter.

21-årige Yovanna Ventura datede Justin Bieber tilbage i 2015. Om det har noget at gøre med, at The Weeknd nu har fundet interesse for hende, ved vi ikke. Men noget tyder i hvert fald på, at hun har en forkærlighed for kendte musikere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Politiet advarer bilister i landsdel:...
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx