Af Camilla Schouw Broholm - 04/10-17 20:41; Opdateret: 04/10-17 20:52

'Den store bagedyst' er tilbage: Det mener seerne om de nye dommere'Den store bagedyst' er tilbage: Det mener seerne om de nye dommere

Er du enig?

storybild

Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er de to nye dommere i 'Den store bagedyst'.

Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen er sæsonens nye dommere i 'Den store bagedyst', og allerede tidligt i aftenens afsnit begynder seernes første domme over de nye dommerne at tikke ind.

Onsdag aften kunne danskerne overvære det første afsnit af den nye sæson af 'Den store bagedyst' på DR 1.

Her følger man 10 amatørbagere, som skal forsøge at imponere dessertkokken Markus Grigo og konditoren Katrine Foged Thomsen, der er de nye dommere i år, og som afløser Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

Allerede nu har Twitter-brugerne været ved tasterne for at være sjove på den ene dommers bekostning.

Den mandlige dommer, Markus Grigo kommer fra Tyskland, og det har brugerne på de sociale medier haft meget sjov med allerede.


47-årige Markus Grigo er uddannet både bager og kok, og så har han arbejdet som konditor og dessertkok i mange år, ligesom han har skrevet en række bøger om kager og desserter.

39-årige Katrine Foged Thomsen er vokset op på sine bedsteforældres kro og har brugt meget af sin barndom i et køkken. Hun kalder derfor sig selv lidt af et 'madøre'. Hun er uddannet konditor og har arbejdet med faget i 15 år. I dag ejer hun fire konditorier/caféer i København sammen med sin mand.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Præsten Marie angreb mænd i 40-års...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Gik ned med stress som tv-ekspert: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx