Af - 21/04-15 12:11

Robert Hansen aflyser alt de næste tre månederRobert Hansen aflyser alt de næste tre måneder

Skuespilleren Robert Hansen aflyser alle optrædender i mindst tre måneder efter han tirsdag blev opereret i hovedpulsåren.

storybild

Robert Hansen er tidligst klar igen efter sommerferien, siger hans manager. (Billede: Polfoto)

Robert Hansen var i yderste livsfare, da han for en uge siden fik et ildebefindende under forestillingen 'Dirty Dancing' i Tivoli.
Han blev bragt til Rigshospitalet, hvor han gennemgik en otte timer lang operation for aortadissektion - en rift i hovedpulsåren nær hjertet.

Robert Hansen deler voldsomt billede efter operation
Robert Hansen deler voldsomt billede efter operation

Medie: Robert Hansen kørt på hospitalet med ildebefindende
Medie: Robert Hansen kørt på hospitalet med ildebefindende

Operationen gik heldigvis godt, og og skuespilleren har det efter omstændighederne godt, om end han må holde sig væk fra rampelyset i en længere periode, oplyser hans manager Sten Hassing Møller.

- Robert er i bedring efter operationen, og han skal nok komme sig. Robert vender ikke tilbage til arbejdet før tidligst efter sommerferien, skriver han i en mail til metroxpress.

Dermed er han færdig i rollen som Neil Kellerman i den hysterisk succesfulde opsætning af 'Dirty Dancing', som kører for fulde huse i Tivoli netop nu, og flytter til Musikhuset i Aarhus i maj måned, hvor man melder om alt udsolgt.

- Det er desværre rigtigt, at han ikke bliver klar. Han erstattes af Sigurd Le Dous, siger Steen Larsen-Ledet fra Musikhusets presseafdeling til metroxpress.

Dubleanten er kendt fra TV2-serien Badehotellet.

Robert Hansen forladt af kæresten: Mister også to-årig søn
Robert Hansen forladt af kæresten: Mister også to-årig søn

Robert Hansen rammer vild jackpot
Robert Hansen rammer vild jackpot

Robert Hansen lagde søndag dette dramatiske billede på Facebook. Siden er det strømmet ind med god bedring-hilsener fra hans mange fans.

Tak for alle de dejlige beskeder, de varmer virkelig på et par dage hvor det bare gør ondt og fyldt med smerter. Jeg har...

Posted by Robert Hansen on Sunday, April 19, 2015

LÆS OGSÅ: Robert Hansen rammer vild jackpot på casino: - Hvad fanden sker der?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx