Af - 21/12-16 08:39

Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datterenMikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren

Faren til Amalie Szigethys datter fortæller, at samarbejdet om datteren går godt, og at hun er den smukkeste baby, han nogensinde har set.

Bildstrecke im Grossformat »
Faren til Amalie Szigethys datter er iværksætter. Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Det lyse hår er fortid. Nu er Amalie blevet brunette. - Mit hår er farvet i samme farve som mit naturlige - der er kun få nuancer til forskel. Mit hår er nu nøddebrunt, fordi det har fået lidt røde nuancer i, siger Amalie Szigethy til metroxpress.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på Mikkel Skelskov og den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

I TV3's realityprogram 'Amalies Baby' kunne seerne følge med i, hvordan Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov forsøgte sig som kærester.

Mikkel Skelskov havde en hed aften gjort Amalie Szigethy gravid, og parret flyttede sammen i håbet om at blive en samlet familie.

Men der var ingen gnist mellem de to kommende forældre, og Amalie Szigethy beskyldte senere Mikkel Skelskov for at bryde ind i hendes hjem.

Siden indbruddet har der været kold luft mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, og i nogle af de sidste afsnit af 'Amalies Baby' fortalte den nybagte mor, at hun ville gå rettens vej for at få fuld forældremyndighed.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

I dag er det fem måneder siden, at Amalie Szigethy fødte sin og Mikkel Skelskovs datter, og mange har nok undret sig over, om Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov formår at enes om datterens bedste.

Det kan de nu få svar på:

- Samarbejdet går rigtigt godt, siger Mikkel Skelskov til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg har fået nye prioriteter i mit liv, og jeg elsker min rolle som far.

Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med
Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med

Det er første gange, han taler med medierne om sin nyfødte datter. Moren har stort set været lige så svær at få til at udtale sig om forholdet til Mikkel Skelskov. Amalie Szigethy har som det eneste udtalt følgende i november:

- Jeg vil det allerbedste for Josephine, og jeg gør alt, hvad der gør hende glad, og det betyder, hun har begge sine forældre, sagde Amalie til Realityportalen.dk.

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest
Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

Ingen af de to forældre har lyst til at svare på, hvor meget Mikkel Skelskov får set datteren. Men der er dog ingen tvivl om, at Mikkel Skelskov er en stolt far:

Jeg ved godt, at man altid siger, at ens egne børn er smukke, men Josephine er virkelig smuk. Hun er faktisk den smukkeste baby, jeg har set, og vi er så lykkelige allesammen.
Det siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx