Af - 07/08-16 10:19

Fit Amalie afslører: Så mange kilo mangler jeg at smideFit Amalie afslører: Så mange kilo mangler jeg at smide

I dag vejer Amalie Szigethy 78 kilo. Hun mangler derved at tabe sig 18 kilo, for at komme tilbage til den vægt hun havde, inden hun blev gravid.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun har tabt sig 27 kilo på 17 dage.

Det er lidt mere end to uger siden, at Amalie Szigethy fødte sin datter, Josephine. Siden har Amalie Szigethys Instagram og Snapchat været proppet med billeder af den lille, nye, tykkindet pige.

Men for nogle timer siden har realitystjernens brudt sit billedmønster til fordel for et billed af sig selv.

På billedet står Amalie i en tætsiddende kåbe, så man kan få et indtryk af, hvordan hendes krop ser ud nu. I dag siger vægten 78 kilo, men det er Amalie langt fra tilfreds med. Ifølge hende selv mangler hun at tabe sig 18 kilo, så vægten kan komme ned på 60 kilo.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte.

Amalie Szigethy endte med at veje 105 kilo, inden hun fødte sin datter, og derved tog hun 44 kilo på under sin graviditet. Til en sammenligning er det ifølge Sundhedsstyrelsen almindeligt at tage mellem 10 og 15 kilo på under graviditeten.

Realitystjernen har dog tidligere fortalt, at hun ikke nervøs for at, at babyfedtet vil forblive på kroppen, når hun først har født. Amalie har også før bevist, at hun er villig til at arbejde hårdt for en slank og sund krop:

Amalie i opsang til sine fans: - Hvad skal det til for?
Amalie i opsang til sine fans: - Hvad skal det til for?

Under optagelserne til Amalies Verden sæson ét fortalte hendes daværende manager, at hun blev nødt til at tabe sig for at styrke sit brand som kommende popsild.

Amalie har sidenhen ofret mange timer på løbebåndet i træningscentret, og for godt et år siden fortalte hun, at hun vejede 59 kilo. Inden hun blev gravid vejede stjernen 62 kilo.


LÆS OGSÅ: Så sød: Her er det første billede af Amalies lille datter

LÆS OGSÅ: Amalie har født

LÆS OGSÅ: Frodig Amalie afslører: Så mange kilo har jeg taget på

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx