Af - 25/01-15 12:17

Mark gik fra kæmpe popidol til at sælge kaffeMark gik fra kæmpe popidol til at sælge kaffe

Der var engang, hvor kvinderne hvinede, når han gik på gaden, men hviner de formentlig kun, hvis ikke han laver deres crepes hurtigt nok.

storybild

Bryan McFadden, Mark Feehily, Nicky Byrne, Shane Filan og Kian Egan (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Tiderne er skiftet for Mark Feehily, der i sluthalvfemserne tog verden med storm som en af forsangerne i boybandet Westlife. Nu viser kalenderen 2015, Mark Feehily er blevet 34 år og sælger nu kaffe og crepes fra en madvogn.

- Folk har været chokerede over, at jeg står i en bod og laver crepes. De ser et scenarie og tænker 'Åh, han var i Westlife for nogle år siden, og nu står han og laver te', siger Mark Feehily til Today FM.

Westlife annoncerede i oktober 2011, at gruppen ville gå fra hinanden. Der kunne medlemmerne Mark Feehily, Kian Egan, Shane Filan, Nicky Byrne og Brian McFadden, der forlod gruppen i 2004, se tilbage på 44 millioner solgte plader på verdensplan.

TV: To mænd begynder at synge Westlife. Se hundens søde reaktion
TV: To mænd begynder at synge Westlife. Se hundens søde reaktion

Sangeren understreger, at han ikke har opgivet musikken og fortæller videre, at hans madvogn er en forretningsidé, han gerne ville føre ud i livet.

- Det er min forretning, og jeg elsker det. Det går rigtig godt. Der er masser af interesse, og vi vil være til stede ved en masse musikfestivaler, siger han.

Ambitionen er, at kaffe og crepes på sigt skal udskiftes med cocktails og tapas, forklarer han.

At karriereskiftet kan komme som et chok for mange har Mark Feehily fuld forståelse for, men han opfordrer samtidig folk til lige at tænke sig om, hvis de undrer sig.

- Alle tror åbenbart, at jeg bare satte mig ind i min spisestue (efter gruppen gik i opløsning, red.), og at jeg så har siddet der de sidste par år. Bare fordi man ikke er i rampelyset, betyder det ikke, at man ikke laver noget, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx