Af Christian Winther Johansen - 20/01-18 20:08

Hvem kysser bedst af Angelina Jolie og Jennifer Aniston? Hollywood-stjerne afslører svaretHvem kysser bedst af Angelina Jolie og Jennifer Aniston? Hollywood-stjerne afslører svaret

Skuespilleren Gerard Butler blev tvunget til at afsløre svaret i populært talkshow

storybild

Arkivfoto. (Billede: Mark Ralston / Jean-Baptiste Lacroix)

Et af Hollywoods mest famøse trekantsdramaer stod mellem stjernerne Brad Pitt, Angelina Jolie og Jennifer Aniston.

Brad Pitt var i fem år gift med Friends-stjernen Jennifer Aniston, som han blev skilt med i 2005. Kort efter bruddet begyndte han at danne par med en anden skuespillerinde, Angelina Jolie, som han har seks børn sammen med.

De to skuespillerinder var - og er - nogen af de absolut hotteste Hollywood-navne. For Anistons vedkommende var de i sær i slut-90'erne og start-00'erne, mens Angelina Jolie stort set tog over efterfølgende.

Mange fyre, unge som gamle, har formentligt midsundet Brad Pitt for at have haft æren af at kysse på begge Hollywood-fruerne, men det er han ikke den eneste, der har.

Skuespilleren Gerard Butler har haft fornøjelsen af det samme. I 2003 spillede han sammen med Angelina Jolie i 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life', mens han spillede sammen med Jennifer Aniston i 'Bounty Hunter' i 2010.

Torsdag var han så gæst i talkshowet 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', og i tidens amerikanske talkshows skal der leges forskellige lege.

I det konkrete tilfælde skulle Butler lege 'Plead The Fifth', der går ud på, at Butler én gang må bede om retten til ikke at svare på et af Andy Cohens tre spørgsmål. Den valgte Butler at bruge på sit første spørgsmål - og så var han på den.

Værten spurgte efterfølgende, til Butlers store pine - Hvem er den bedste kysser af Angelina Jolie og Jennifer Aniston?

Programmets anden gæst, 50 Cent, lænte sig interesseret ind mod Butler i forbindelse med spørgsmålet, hvortil han konsekvent sagde: 'Vi SKAL have det her at vide'.

Butler kom med svaret efter lidt betænkningstid: 'Jennifer Aniston'.

På det sidste spørgsmål kom Butler dog igen på glatis, da han skulle nævne sin favorit- og hadesang med 50 cent. 'In da club' blev svaret til begge numre, hvor skuespilleren fik afsløret, at han formentligt ikke er den største fan af rapperen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx