10/01-18 13:12

Anna Due faldt om under eksamenAnna Due faldt om under eksamen

En eksamen gik ikke helt som forventet for Anna Due, der faldt om undervejs.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Anna Due har brugt dagene efter nytår på at forberede sig til en gruppeeksamen i badminton, flag-football og opvarmning, fortæller hun på sin blog. Rigtig meget tyder dog på, at eksamen ikke helt gik som forventet for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

– Da vi skulle til vores hoppeserie (som var virkelig hård), begyndte jeg allerede at blive svimmel, men jeg bed de i mig og hoppede videre, men så skete det. Det begyndte at flimre for øjnene, og til sidst blev det nærmest sort, så jeg knækkede og lå bare der. Og whinede, fortæller Anne Due.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Forud for, at hun besvimede, havde Anna Due haft en hård uge, hvor hun havde øvet sine serier, så hun var klar til sin eksamen. På selve dagen var hun så øm, at hun var nødt til at holde sig varm, og hun gætter på, at hun ikke har fået nok mad og drikke.

– Min gruppe og læreren hjalp mig op, og da jeg kom nogenlunde til mig selv, blev jeg helt flov og undskyldte. Min lærer sagde, at jeg bare kunne sætte mig ud, til jeg var klar, men hey. Jeg giver ikke op, så jeg kæmpede videre! Det gik herre dårligt, og jeg var flov, men jeg kæmpede, skriver Anna Due.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Jeg er at finde på en pornoside

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg

Det endte dog godt for Anna Due og resten af gruppen, der endte ud med en flot karakter.

– Selvom rytme ikke gik som forventet, så endte jeg alligevel med en samlet karakter på et 10 tal. YES! Det havde jeg ikke regnet med efter den katastrofe, ha ha. Så jeg er glad, skriver hun.

Du kan læse resten af Anna Dues blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel forlader Danmark igen

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle døArtiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig! Legendarisk trick afsløret...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx