Af - 25/08-14 11:08

Realitypar afslører: Vi vil have et barnRealitypar afslører: Vi vil have et barn

Deltagelsen i Robinson Ekspeditionen har styrket realityparrets forhold i en sådan grad, at de nu føler sig klar til at få børn sammen.

Klodshans eller gentleman? Ofrer Mikkel sig for kæresten?

Mikkel fra ‘For lækker til love’ og Melissa fra ‘Paradise Hotel’ er klar til at tage det store skridt og få børn sammen. Det fortæller parret, der fra i aften kan opleves sammen i Robinson Ekspeditionen, til metroxpress.

- Vores forhold er blevet meget stærkere af at være med i Robinson Ekspeditionen. Jeg stoler mere på Mikkel, og jeg føler virkelig, at vi har noget godt sammen, så nu er vi klar til at få børn, fortæller Melissa.
Mikkel supplerer:

- Ja, børn er helt sikkert næste skridt.Du kan ikke stikke af fra problemerne, når du er på øen, så vi fik talt om det, hvis der var noget. Samtidig kunne vi læne os op af hinanden og støtte hinanden. Vores forhold er blevet meget stærkere.

Jakob Kjeldbjerg indrømmer: Blev påvirket af hårdt Robinson
Jakob Kjeldbjerg indrømmer: Blev påvirket af hårdt Robinson

'Paradise Hotel'-vært Rikke Gøransson med i 'Robinson Ekspeditionen'
'Paradise Hotel'-vært Rikke Gøransson med i 'Robinson Ekspeditionen'

At reality-parret skulle deltage i den 16. udgave af Robinson Ekspeditionen var Melissas idé. Hun skulle dog lige overtale kæresten først.

- Det krævede lidt overtalelse, men ikke vildt meget. Jeg havde sagt, at jeg var færdig med tv, men det her var bare en enestående mulighed for at få en fed oplevelse sammen. Og så er det jo ikke reality, som vi kender det, siger Mikkel.

De nye Robinson-deltagere har én ting til fælles: Mød dem her
De nye Robinson-deltagere har én ting til fælles: Mød dem her

Men hvordan var det så at leve på en øde ø? Hårdt, lyder det fra Mikkel.

- Det var hårdere, end jeg havde regnet med. Det var især hårdt mentalt, fordi du ikke får en skid at spise. Man kommer hurtigt op i det røde felt, og samtidig bager solen på dig konstant, så du føler dig helt dvask. Men jeg ville ikke have været det foruden. Og så var det helt klart en fordel, at jeg havde Melissa med, så vi kunne støtte hinanden, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx