Af Sebastian Kirk - 08/05-18 16:34

Kim Kardashian får nettet til at koge over med helt vild kjoleKim Kardashian får nettet til at koge over med helt vild kjole

storybild

Kim Kardashian ved Metropolitan Museum of Art Costume Institute i New York, hvor den årlige 'Met Gala' afholdes. (Billede: EDUARDO MUNOZ)

Hun er vant til at være i fokus, og mandag aften satte Kim Kardashian en tyk streg under, at hun var ballets dronning ved den årlige Met Gala i New York.

Her stjal den 37-årige realitystjerne det meste af rampelyset, da hun troppede op i en ekstremt tætsiddende guldkjole, der på ingen måde skjulte de voluminøse former, hun er blevet så kendt for.

Kim Kardashian strålede som en sol ved Met Gala 2018. (Billede: JUSTIN LANE)

(Billede: JUSTIN LANE)

(Billede: ANGELA WEISS)

(Billede: ANGELA WEISS)

Og på de sociale medier er Kim Kardashian og hendes kjole efterfølgende blevet 'talk of the town'.

'Kim Kardashian til Met Gala er målet. Den talje… Makeuppen… Håret… Kjolen… Funklende hud… OMG,' lyder det eksempelvis fra en Twitter-bruger.

'OMG Kim Kardashian ser fuldstændigt fantastisk ud til Met Gala. Det er ærligt talt det bedste, hun nogensinde har set ud,' lyder det fra en anden.

Modemagasinerne har også haft en fest over Kim Kardashians kjole.

'Det er uvirkeligt! Hun ligner en Oscar-statuette eller den smukkeste og dyreste disco-kugle, du nogensinde har set,' skriver Cosmopolitan for eksempel, mens Variety beskriver hende som 'en gylden gudinde'.

Kjolen er i øvrigt designet af Versace, og på Twitter har Kim Kardashian taget sig tid til at takke det italienske modehus for kreationen.

'Tak, Donatella Versace, for at designe denne blændende kjole, og tak til Versace-holdet!,' skrver hun.

Kim Kardashian ankom i øvrigt uden sin mand, Kanye West. Til gengæld var hendes to halvsøstre, Kendall og Kylie Jenner, med. Sidstnævnte mødte op sammen med kæresten Travis Scott:

Travis Scott og Kylie Jenner til Met Gala 2018. (Billede: CARLO ALLEGRI)

Kendall Jenner til Met Gala 2018. (Billede: CARLO ALLEGRI)

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx