Af LAURA RODE NYGAARD - 01/03-17 15:13

Jim Lyngvild smider baby-bombeJim Lyngvild smider baby-bombe

Sådan skal moren være til homoparrets børn.

storybild

Jim Lyngvild med kæresten Morten (Billede: Scanpix/ Sarah Christine Nørgaard)

'Kort og godt! Jeg har besluttet mig for at få en arving!'

Tidligere på dagen smed designer og iværksætter Jim Lyngvild en bombe på Facebook, da han annoncerede, at han og hans mand Morten havde besluttet sig for at få en arving. Fraværet af følelser og brugen af ordet 'arving' i stedet for 'barn' var helt bevidst, for beslutningen om at reproducere er primært truffet af praktiske årsager, uddyber han over for BTMX.

»Morten og jeg rejser meget, og forleden kom vi så til at snakke om, hvad der ville ske, hvis vi pludselig styrtede ned med et fly. Hvem skulle arve det hele efter os?, » siger Jim Lyngvild, der står bag flere succesfulde forretninger, der blandt andet inkluderer en serie af skønhedsprodukter og et bryggeri.

Skulle det tragiske ske, at både han og Morten pludselig mistede livet, ville det være Mortens far og Jims mor, der skulle overtage imperiet. Og det har de to 'ingen mulighed for at forstå sig på,' fortæller designeren.

Vanvittigt: Har du hørt Jim Lyngvilds fulde navn?
Vanvittigt: Har du hørt Jim Lyngvilds fulde navn?

Praktikken omkring familieforøgelsen er ikke helt på plads endnu, men adoption er umiddelbart udelukket, da Jim Lyngvild gerne vil føre generne videre. Derfor kigger parret efter den perfekte kvinde, som ønsker sig et barn, men er indforstået med, at der ikke skal være følelser i klemme.

Og så er planen, at det nok bliver Jim selv, der skal være far. Morten har nemlig ikke den slags ønsker, fortæller Jim Lyngvild.

Ifølge ham er der masser af parametre, man kan vælge sit fremtidige barns mor ud fra. Hvis hun både er smuk, klog, sød og adelig, kunne det ikke blive meget bedre. Men for iværksætteren er det især vigtigt, at hun kender sit ophav, og at man kan spore familienavnet langt tilbage, da det er noget, han selv har sat pris på i sit eget liv.

»Det allerbedste kunne jo være, hvis jeg fandt en lesbisk grevinde med masser af hjerte, men som ikke gider en mand. Så man kan godt se det her opråb, som en lille kontaktannonce,« griner Jim Lyngvild.

Foto: Sonny Munk Carlsen

»Men hvis hun viser sig at være dum, arrogant og kugleskør, så går det jo ikke. Så vil jeg hellere finde en skidesød og intelligent vaskekone. Det er bare vigtigt, at hun har gode gener, for hvis det kun var mine, der skulle gives videre, ville vi jo skabe en lille tosse. Og så ville det være fantastisk, hvis moderen også er smuk, for livet er alt andet lige nemmere, hvis man ser godt ud. Det er jo derfor, der er så mange smukke børn i Hellerup. Når de rige mænd vælger koner, kan det jo ikke være kærlighed det hele,« siger han.

Seriøst? Jim Lyngvild afslører VILD forbindelse til Donald Trump
Seriøst? Jim Lyngvild afslører VILD forbindelse til Donald Trump

Den perfekte kvinde er ikke konkret til stede i tankerne, selvom Jim efter eget udsagn kender 'alle damerne på de fynske godser', Så nu skal han i gang med at tage kontakt til potentielle mødre.

»Vi har ikke tid til at være fuldtidsforældre, så det bliver en opgave, hun skal påtage sig, og barnet skal ikke bo hos os. Jeg ved godt, det er tabubelagt at tale om, men jeg er ekstremt logisk tænkende, og på papiret er det først og fremmest en arving, vi vil sætte i verden. Men alle forældre ved jo, at når først den lille ligger der og kigger på en, så bliver man jo hovedkuls forelsket, og så bliver mine teser nok gjort fuldstændig til skamme,« siger Jim Lyngvild.

Da nogle sikkert ville rynke på næsen af Jim Lyngvilds babyprojekt, så påpeger han, at det at sætte en arving i verden ikke er en helt ny idé.

Jim Lyngvild om tilbud til specialklasser: Jeg fik også altid at vide, at jeg var adfærdsvanskelig
Jim Lyngvild om tilbud til specialklasser: Jeg fik også altid at vide, at jeg var adfærdsvanskelig

»Tidligere fik man jo heller ikke et barn, fordi det skulle være et lille projekt med tre navne, som ikke måtte spise sukker. Det var for at føre generne videre,« siger han.

Jim Lyngvild afviser, at babyprojektet skal udvikle sig til et realityshow, så hvis TV3 spørger, siger han nej.

»Nu involverer jeg offentligheden, fordi vi gerne vil finde den rigtige mor, men når først hun er fundet, så holder vi det helt privat.«

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild raser: Det er noget svineri

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild i vredesudbrud mod forældre: - Tag jer sammen!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx