Af - 27/04-16 19:52; Opdateret: 27/04-16 20:04

Ekspert: Derfor skal du begynde at tage Citybois seriøstEkspert: Derfor skal du begynde at tage Citybois seriøst

Citybois er klar til at træde ind i de voksnes rækker.

Bildstrecke im Grossformat »

Citybois har siden de første gang viste sig frem i 'X Factor' været en duo, der delte vandene.

Enten var du en forelsket Citygirl, der ikke kunne sove, før drengene igen var i dit fjernsyn, eller også var du en gammel, stivnakket hater, der ikke forstod en skid og som hellere ville hjem og sætte noget Neil Young på anlægget. Sådan cirka.

Citybois får stor anerkendelse: Nu skal de på turné med de største
Citybois får stor anerkendelse: Nu skal de på turné med de største

I dag blev det afsløret, at Anthon Edwards Knudtzon og Thor Farlov til sommer tager med blandt andre D-A-D, Suspekt og De Eneste To landet rundt på årets Grøn Koncert-tour. Et tegn på at man for alvor skal til at tage duoen alvorligt som en fast bestanddel af den danske musikbranche.

- Grøn Koncert er jo en af de mest folkelige events, vi har, så at være med på plakaten er helt klart en blåstempling af de helt store. Grøn Koncert præsenterer jo altid nogle af de største rock- og popnavne, vi har, så man kan sagtens sige, at de nu træder ind i superligaen med sådan nogle koncerter, lyder det fra musikredaktør hos Tidal, Jonas Kleinschmidt, der ser et udviklingspotentiale i de to Gentofte-drenge.

QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?
QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?

- De er jo klart taget med for at tiltrække en yngre målgruppe, men jeg synes, de passer godt ind i programmet, og de har potentiale til ligesom en Christopher på sigt at bryde ud af teenagerammen og tiltrække et bredere publikum. De bliver ældre, publikum vil vokse sammen med dem, og på et tidspunkt virker deres navn måske lidt forkert.

Citybois er for tiden i gang med deres første store Danmarksturné, som afsluttes lørdag den 30. april på Train i Aarhus, og selv de store normalt 'seriøse' dagblade har ikke kunne undgå at skrive om dem.

Hun kysser med Anthon fra Citybois - i sine tekster
Hun kysser med Anthon fra Citybois - i sine tekster

- De bliver bestemt taget alvorligt efterhånden. Politiken har givet dem gode anmeldelser, og de spiller i weekenden på Spot Festival i Aarhus, som viser, at musikbranchen anerkender dem som et navn, der er værd at holde øje med i fremtiden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx