Af Jeppe Pedersen - 04/10-17 16:25; Opdateret: 04/10-17 16:38

Rolling Stones-koncert i Parken bliver sablet ned: Under al kritik!Rolling Stones-koncert i Parken bliver sablet ned: Under al kritik!

Der var kaos foran Parken, da Rolling Stones spillede koncert i København tirsdag aften.

Allerede inden de legendariske rockstjerner Rolling Stones begyndte deres koncert i Parken tirsdag aften, er klagerne væltet ind. Ikke over bandet, men over den forfærdelige sikkerhed, der var uden for Parken, hvor der var et sandt køkaos.

Politiet havde efter terror-angrebet i Las Vegas valgt, at alle 45.000 tilskuere skulle sikkerhedstjekkes to gange, inden de kom ind på stadion.

Det endte dog i stedet med at med at skabe en kaotisk og meget farlig situation for de 45.000 fans, der ventede i to timer på at komme ind i Parken til koncerten, der begyndte 21.00.

I videoen, som man kan se øverst i artiklen, kan man blandt andet høre de utilfredse fans buhe og råbe af sikkerhedsvagterne.

Og på de sociale medier beskriver flere de kaotiske scener.

BTs mand på stedet forklarede tidligere på aftenen om, hvordan der stort set ingen sikkerhed var.

»Der er kun én indgang, fordi allle skal security-tjekkes. Så køen er monster-lang. Der står et par stykker til at guide. Men det hele sejler,« forklarede han tidligere på aftenen og beskrev, hvordan flere væltede de opstillede barrikader og snød sig foran i køen.

BT talte samtidig med én af gæsterne i køen, der ikke var tilfreds.

»Det er det mest åndssvage, jeg har prøvet,« fortæller han.

Og kigger man videre på de sociale medier, var han ikke alene om det.

De engelske musiklegender giver koncert i Parken som en del af deres europæiske 'No Filter'-turné, og som optakt, havde de i går inviteret BT en tur på stadion for at møde deres mangeårige produktionschef Dale Skjerseth, der siden 1994 har haft ansvaret for afviklingen af deres koncerter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Medie: FC Midtjylland tæt på massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx