Af - 10/11-15 17:56; Opdateret: 10/11-15 18:35

Ukendt dansk dj har én million fans på Facebook: Sådan gjorde hanUkendt dansk dj har én million fans på Facebook: Sådan gjorde han

Det hele begyndte med en Cristiano Ronaldo-video i marts. Et halvt år senere har Dj Martin Jensen fra Låsby ved Silkeborg nu rundet én million likes på Facebook, hvilket gør ham til det næststørste musiknavn på Facebook i Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

Dj Martin Jensen. Ligeså provinsielt det lyder på dansk, ligeså international er manden bag.

Til daglig arbejder han som traktorsælger i Midtjylland, men når han har fri spytter han virale hits ud på stribe, og den 30. oktober rundede han én million likes på Facebook, hvilket gør ham til det næststørste musiknavn i Danmark efter Volbeat.

- Siden forrige fredag har jeg fået 58.000 nye likes, så jeg skal nok overhale dem, griner Martin Jensen, som pt er små 600.000 likes efter det danske rockband.

Danmarks næststørste by har 0 likes på Facebook
Danmarks næststørste by har 0 likes på Facebook

Han har svært ved at sætte ord på, hvordan han er kommet op på så mange followers. Han har lavet musik siden 2008 og havde skabt sig en pæn lille fanbase, da han pludselig valgte at sample Cristiano Ronaldo i starten af året.

- Det var populært med gede-lyde på Facebook, så det ville jeg også prøve, men jeg kunne ikke rigtig få det til at fungere. Så fandt jeg et klip, hvor Ronaldo siger 'si', og det var en god lyd. Derefter gik det jo fuldstændig amok.

Sjov video: Ynkelig version af Christophers 'First like' hitter på Facebook
Sjov video: Ynkelig version af Christophers 'First like' hitter på Facebook

200.000 af hans fans kommer fra Brasilien, 150.000 fra Mexico, 100.000 i Frankrig og derudover har han solide fanbaser spredt over resten af verden. Han har endnu ikke været på verdensturné, men har folk omkring sig til at kigge på mulighederne.

- Jeg har jo stadig mit almindelige job ved siden af så nej, jeg er ikke blevet millionær endnu. Min drøm er en dag at kunne købe mit drømmehus kontant og så bare lave musik.

Se Dj Martin Jensens seneste virale hit HER.

Dj Martin Jensen om:

Sit originale dj-navn
- Da jeg startede og skulle finde på et navn, syntes jeg, det lød for snobbet med et eller andet smart alias. Hvorfor ikke bare køre det så originalt som muligt? Alle tror, jeg bare er en stor bonderøv, og det er jeg måske også i Danmark, men når du kommer til Brasilien, er Dj Martin Jensen pludselig ret specielt. Mit hovedmål har heller aldrig været Danmark.

Mødet med en falsk manager
Sidste år blev Dj Martin Jensen kontaktet af en mand, som udgav sig for at være manager for en stor natklub i Las Vegas. Martin Jensen betalte de 27.000 kroner, det krævede for at komme derover, men pludselig forsvandt den falske manager, og pengene så han aldrig igen.
- Det var bare rigtig dumt, men set i bakspejlet, er det de bedste marketingspenge, jeg nogensinde har brugt, griner Martin Jensen.

Opskriften på viral-succes
- Det handler om at lave noget, folk smiler af. Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre mine forretningshemmeligheder, men jeg har i hvert fald fundet en gylden kode til at lave en viral video, som marketingsfolk i hele verden stræber efter at finde ud af, hvordan man gør.

LÆS OGSÅ: Ny update: Nu kan du nemt dele din yndlingsmusik på Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx