Af - 12/05-14 23:31

Er du på listen? Dansk popstjerne opridser ekskærester på albumcoverEr du på listen? Dansk popstjerne opridser ekskærester på albumcover

Karen Rosenberg er aktuel med en ny EP, der har fået titlen 'Ingen Mands Land'. På albumcoveret nævner hun alle de mænd, der gennem tiden har givet hende sommerfugle i maven.

Bildstrecke im Grossformat »

Kære Michael, Odin, Peter, Sergey, Henrik, Rasmus, Simon, Kristian, Martin, Erich og Vagn. I har alle sammen på et tidspunkt givet Karen Rosenberg sommerfugle i maven og derfor er i havnet på forsiden af hendes nye EP 'Ingen Mands Land'.

Nets: Ansatte kan følge kendte og kærester
Nets: Ansatte kan følge kendte og kærester

Som et minde om fortidens forliste forhold, fordelt udover fem nye sange, skrevet hjemme i Karens køkken.

Ja, Karens nye EP skulle egentlig have været en status over fortidens kærester, men så var det, at hun pludselig blev forelsket igen. Og derfor er albumcoveret lidt ude af trit med virkeligheden.

Ringede 3.300 gange til ekskæreste: Nu er han dømt
Ringede 3.300 gange til ekskæreste: Nu er han dømt

- Sådan er livet jo bare så topmærkeligt, griner Karen, da metroxpress mandag har sangerinden i telefonen.

Det er fem år siden, hun sidst var albumaktuel. Det var hendes daværende kæreste, Vagn, som producerede dengang. Så slog de op, og så måtte Karen finde ud af, hvad hun ville med sit liv og karriere.

Trekantsdrama på Frederiksberg: Eks-kærester i knivstikkeri
Trekantsdrama på Frederiksberg: Eks-kærester i knivstikkeri

- Jeg har gået utrolig mange ture rundt i København og tænkt. Særligt søerne og Frederiksberg Have er rigtig gode steder at udtænke nye sange, fortæller Karen.

Koden blev knækket, ny kæreste, nyt producer-hold, nye sommerfugle i maven.

- Lige nu er jeg bare mega, mega forelsket, lykkelig og glad. Jeg er også sårbar omkring musikken. Hvordan tager folk imod det? Nu må jeg bare vente og se. Jeg er inde i en rigtig produktiv fase og håber allerede at kunne sende næste EP ud i slutningen af året, slutter Karen, som opfordrer alle interesserede i at følge med på hendes Instagram-profil 'rosenkaren' hvor hun dagligt opdaterer fra sit boblende popliv.

EP'en 'Ingen Mands Land' kan hentes på iTunes nu.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx