Basim om MGP: Rollo og King viste vejenBasim om MGP: Rollo og King viste vejen

Der er 82 dage til en ny, dansk sanger skal repræsentere Danmark ved det Europæiske Melodi Grand Prix. Skal vi vinde igen, skal charmen være på plads. Metroxpress tog til pressemøde og testede de 10 kandidater.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

DR Byen sitrede tirsdag eftermiddag af glimmer, glamour og grand prix. Aftenshowets Louise Wolff havde inviteret pressen indenfor til en snak med de ti deltagere ved Dansk Melodi Grand Prix 2014.

MGP: Hør de 10 danske finale-sange
MGP: Hør de 10 danske finale-sange

Sonny Freddie-Pedersen har for tiden travlt i Hollywood, så han havde meldt afbud, men ellers smilede de ni andre pænt om kap, da fotograferne knipsede løs.

Ups: Ny million-brøler belaster Eurovision
Ups: Ny million-brøler belaster Eurovision

På metroxpress tænker vi allerede på det internationale melodi grand prix, og på hvordan vi kan gentage Emmelie de Forest triumf i Malmø. Der skal charme til, og vi spurgte derfor deltagerne, om de havde en plan klar?

- Jeg tænker, at jeg mest af alt bare skal være mig selv. Jeg stiller også op med en sang, som virkelig er mig. Jeg har jo skrevet og komponeret den. Man skal være sig selv og have det sjovt, lød det fra Nadia Malm, der er lidt skræmt ved tanken om at skulle synge foran 100 millioner tv-seere.

- Det er første gang, jeg er fremme på egen hånd uden Svenstrup og Vendelboe. Jeg ringede faktisk til dem, da jeg skulle have sangen produceret, men der var den ene af dem på Bali.”Basim stiller op med to sange (han synger kun den ene) og er på ingen måder skræmt, men derimod sprængfyldt med selvtillid:

- Det er i virkeligheden meget enkelt og handler om at have en god energi på scenen. Jeg har altid set Melodi Grand Prix og husker især Rollo og King. De viste jo også, at det bare handler om at have en rigtig ørehænger, lød det enkle bud.

Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?
Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?

Hvem er bedst til at charmere Europa?
Vi gav de ti MGP-sangere ti sekunder til at charmere Europa. Gå ind på vores Instagram-profil @mxkendte og stem på din favorit.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx