Af - 01/06-15 17:16

Emilie vandt 'X Factor': Her fortæller hun, hvad der så sketeEmilie vandt 'X Factor': Her fortæller hun, hvad der så skete

Det har været to måneder med fuld fart på for 16-årige Emilie Esther, siden hun vandt årets 'X Factor'. Her fortæller hun om sin tur til L.A. og det svære comeback til folkeskolen.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg savner 'X Factor' rigtig meget. Det var hårdt at skulle tilbage i skolen, og jeg ville ønske, man kunne gøre det hele om igen, men omvendt...Det ville være mærkeligt at stille op igen. Må man overhovedet det?

Det er lidt over to måneder siden, at Remees 16-årige protegé Emilie Esther fra Nordjylland overvandt Citybois' vilde fangruppe, charmerede hr. og fru Danmark og vandt 2015-udgaven af 'X Factor'.

X Factor-Emilie skal varme op for denne internationale popstjerne
X Factor-Emilie skal varme op for denne internationale popstjerne

Siden da har hun været tilbage i 9.klasse, turneret Danmark rundt med sin vindersingle, og så var hun lige tre dage i Los Angeles for at indkassere sin 'X Factor'-præmie: En studie-session med topproduceren RedOne.

- Lige efter finalen var jeg rundt til en masse radio-interviews, holdt møder med DR og Sony, og jeg var rundt og spille en masse steder. Det var midt i påskeferien, så det gik ikke udover skolen.

Riding Red and Justin's scooters outside the Record Plant Recording Studio!!!! Haha wanna go back :(

A photo posted by EMILIE ESTHER (@emilieestherholmgaard) on


Psykisk hårdt
Første dag tilbage i folkeskolen blev afholdt som en stor fest, hvor Emile blev overrasket i skolens hal af alle de andre elever. De har været søde til at hjælpe Emilie tilbage til hverdagen.

- Det har været psykisk hårdt. Jeg er virkelig kommet bagefter med lektierne. Jeg har lige afsluttet de skriftlige eksamener nu, og så skal jeg til mundtlig dansk i morgen. Mine forældre er helt okay med det hele. Vi ved godt, jeg ikke kommer til at score topkarakterer i år, men vi tager det som det kommer. Så har jeg efterskolen til næste år til at rette op på det. Jeg vil simpelthen ikke kunne koncentrere mig om gymnasiet allerede nu.

Stemmetallene afslører: Så langt var Citybois fra finalen
Stemmetallene afslører: Så langt var Citybois fra finalen

Rejste med Mikkel Kessler
Emilie husker sin tur til Los Angeles i midten april som tre intense, men fantastiske dage.

- Vi tog afsted mig, Remee, hans assistent, en videomand og en fra Sony. Mikkel Kessler sad bag ved mig i flyet. Jeg nåede lige at hilse på ham, før vi fløj afsted. Jeg tror ham og Remee kendte hinanden.

Emilie, der aldrig havde været i USA før, fandt sig pludselig på Hollywoods berømte 'Walk of fame'-boulevard. Omringet af stjerner.

- RedOne sagde, jeg havde en fantastisk stemme. Han havde et kæmpe stort studie. På et tidspunkt sad vi sammen ved et bord. Så fortalte han, at her havde han siddet og fundet på 'Pokerface' sammen med Lady Gaga. Vildt ikke? De tre dage i Los Angeles var som at leve mit drømmeliv.

TAK for i dag Tivoli! Det var SÅ fedt at optræde for jer! Jeg håber at vi ses igen en anden gang 💗💗💗💗💗

A photo posted by EMILIE ESTHER (@emilieestherholmgaard) on


Remee god til at hjælpe
RedOne havde skrevet en sang til Emilie, men den var i første omgang ikke helt perfekt ifølge det danske hold. Emilie bad RedOne om at ændre i melodien, mens Remee brugte en nat på at skrive teksten om, så den passede til en 16-årig dansk 'X Factor'-vinder.

Citybois skal varme op for One Direction
Citybois skal varme op for One Direction

- Remee er rigtig god til at hjælpe mig og er hele tiden parat til at ændre tingene, hvis jeg ikke synes, det er helt, som det skal være.

Nu går Emilie bare og venter på, at hendes næste single ”Inescapable” udkommer den 8. juni, og at hun skal varme op for Kylie Minogue i Aalborg den 12.

- Jeg troede ikke på det, da Remees assistent ringede og sagde det. Hun er jo mega stor. Jeg vil prøve at være helt nede på jorden og bare sige hej, når jeg møder hende.

FOTO: Se de danske kendisser som rødhårede
FOTO: Se de danske kendisser som rødhårede

'X Factor' modnede mig
- Jeg elsker det her så meget. Jeg elsker at synge. Jeg kan ikke lade være, og jeg har 'X Factor' alt at takke for at det gav mig det skub. Det har virkelig modnet mig at være med. Jeg er blevet meget mere udadvendt. Jeg har overskredet mange grænser, men det har været på den gode måde.

En del af præmien i 'X Factor' var også et møde med 'X Factor'-opfinderen Simon Cowell. Det har hun stadig til gode. Hun ved ikke hvornår, det sker, bare at det vil ske i løbet af 2015.

- Jeg er sammen med Remee ved at gøre en pakke klar, så vi kan præsentere mig fra min bedste side, så Simon Cowell måske bliver så imponeret, at han kan hjælpe mig videre. Hvem ved, hvad der så sker?
Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx