Af - 15/09-14 12:07; Opdateret: 15/09-14 13:41

Her er Joey Moes søde hævn over folkeskole-tøserneHer er Joey Moes søde hævn over folkeskole-tøserne

Da Joey Moe gik i folkeskole, var han langt fra pigernes favorit. Så blev han kendt, og så kom de piger der først havde afvist ham krybende tilbage.

storybild

(Billede: Sony Music)

Han har en kæreste, hun er model-lækker, og de er faktisk gift på andet år.

Joey Moe er en 29-årig, lykkelig pop-fætter, der normalt ikke er bange for at vise Danmark, hvor meget han elsker sin eneste ene, når han synger hits som 'Gi' mig', 'Dobbeltslag' og 'Du' en ener'.

Derfor er Wafande, Joey Moe og Oh Land de perfekte børne-værter
Derfor er Wafande, Joey Moe og Oh Land de perfekte børne-værter

Alligevel er hans spritnye album 'Joey' fyldt med ulykkelige kærlighedssange som 'Du skylder mig et hjerte', 'Million' og 'Alene hjemme'. Det hænger ikke rigtigt sammen.

- Haha, jeg har jo haft nogle år før hende og kender til de følelser. Jeg har sanserne ude hele tiden. Om det er nogen, der skændes eller er kede af det i fitnesscentret, i bussen eller i en film, så har jeg antennerne ude, fortæller Joey Moey og tilføjer med et grin:

- Så længe folk er kede af det, laver jeg gode plader.

Se hvor de ligger på Kato/Trentemøller-skalaen
Se hvor de ligger på Kato/Trentemøller-skalaen

En af de nye sange er dog en direkte reference til Joey Moes eget liv. Åbningsnummeret 'Klar på mig nu' er nemlig en hilsen til tøserne fra folkeskoletiden.

- Jeg var langtfra klassens populære dreng. Jeg var ham der 'bøssen, der sad ovre i hjørnet og hørte boyband-musik'. Forsøgte man sig hos pigerne - og det var ikke kun de allerpæneste - så var de bare ligeglade. De gik alle sammen efter den samme flotte fyr. Det var pænt nederen. Dengang havde jeg ikke de store chancer.

Joey Moe lægger de danske hits på hylden
Joey Moe lægger de danske hits på hylden

Men så blev Joey Moe som bekendt pludselig Danmarks store popstjerne med hit som 'Yo-Yo', 'Jorden er giftig' for ikke at nævne hans mangeårige samarbejde med Nik & Jay. Og så vil pigerne sjovt nok gerne snakke med Joey Moe.

- Jeg har så mange gange stået og tænkt, 'det gør du bare ikke'. Bare fordi man har løftet et par håndvægte og er blevet spillet i radioen, så er man pludseligt syyyygt interessant. Det blev jeg nødt til at lave en sang om.

Joey Moe angriber Se og Hør
Joey Moe angriber Se og Hør

Og så gider han ellers ikke træde mere i det.

- Der er jo heldgivis mange, der godt ved, hvordan de har opført sig en gang, og når man så møder dem i dag er helt neutrale omkring det. Det har jeg mere respekt for, end dem der bare går helt amok og vil være bedste venner.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx