Af - 18/08-16 11:58; Opdateret: 18/08-16 15:19

Fans sagsøger Smukfest-hovednavn efter dårlig koncertFans sagsøger Smukfest-hovednavn efter dårlig koncert

Nogle gange har man bare været til en dårlig koncert, og hvad gør man så?

Bildstrecke im Grossformat »

Sia er kommet op at skændes med nogle sine fans.

Den 40-årige, australske popstjerne gav forleden koncert i Israel, og nu er hun angiveligt blevet sagsøgt af vrede fans, der mener, at koncerten var så dårlig, at de vil have deres penge tilbage.

Rihanna på skovtur: Se vores bedste billeder af stjernerne på Smukfest
Rihanna på skovtur: Se vores bedste billeder af stjernerne på Smukfest

Sia spillede i Tel Avivs Yarkon Park. Koncerten varede kun 65 minutter, og det er noget af det, de vrede fans er mest oppe at køre over.

Som Sia har for vane, når hun spiller live, stod hun skjult bagerst på scenen med sine store hvide paryk nede foran øjenene. Det nævner fansene også som et kritikpunkt i sagsanlægget.

Fansene klager også over Sias vokal og manglende snak imellem numrene. Sia kaldes for 'upersonlig', og hun nævnte slet ikke, at hun var i Tel Aviv eller Israel.

Kæmpe skuffelse: Sia leverede søvndyssende Smukfest-koncert
Kæmpe skuffelse: Sia leverede søvndyssende Smukfest-koncert

Fansene er også vrede over, at det man så på storskærmene var forproducerede film i stedet for billeder af den aktuelle koncert, hvilket medførte, at de fleste tilskuere overhovedet ikke kunne se, hvad der foregik på scenen.

Sias tour promoter Ilan Elkayam udtaler til IQ:

LISTE: 8 sange du ikke vidste, Sia har skrevet
LISTE: 8 sange du ikke vidste, Sia har skrevet

- Vi vil gerne understrege, at showet var ekstremt succesfuldt. Vi har modtaget hundredevis af tilkendegivelser fra tilfredse fans, som nød hendes optræden. Jeg vil gerne tilføje, at kritikken ikke er rettet direkte mod Sia.

Sia spillede tidligere på måneden på årets Smukfest i Skanderborg. Her delte hun også anmelderne, der både gav det én og fem stjerner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx