Af - 22/09-14 20:54

Magtens Korridorer: - Vi tager stadig narko!Magtens Korridorer: - Vi tager stadig narko!

Magtens Korridorer er nogle rigtig fjollehoveder. De er bare ikke så gode til at vise det, når de laver musik. Mandag udsendte det populære rock-band endnu et seriøst album. Johan og Rasmus forklarer.

storybild

(Billede: Pr Foto)

Magtens Korridorer er ikke det nemmeste band at interviewe.

Da metroxpress møder forsanger Johan Olsen og guitarist Rasmus Kern i anledningen af deres nye album 'Før alting bliver nat', er der ikke ret mange udtalelser, man skal tage alvorligt.

Dolph vil flække den 'hemmelige' socialdemokrat med kølle
Dolph vil flække den 'hemmelige' socialdemokrat med kølle

For eksempel: - Skriv vi stadiger tager narko. Eller: - Skriv i overskriften: 'Kendt dansk rockstjerne er død. Så vil folk læse artiklen.

De griner hele tiden og smører tykt på med ironi. De har lavet musik sammen siden midten af halvfemserne. De har børn i samme skole. De er det, man kalder godt sammentømret.

20 år samme sted: Hard Rock Cafe flytter
20 år samme sted: Hard Rock Cafe flytter

- Da vi fik vores manager i forbindelse med 'Imperiet falder'-albummet (2011), undrede han sig. Når vi hænger ud, pjatter vi rundt, men så snart vi går i gang med at spille, bliver vi alvorlige og triste, siger Rasmus.

- Magtens Korridorer er jo vores frirum fra den virkelige verden. Vi har alle sammen jobs ved siden af og ses ikke privat – men når vi endelig er sammen, så er det også en stor fest, siger Johan.

Fede videoer: Her får 30 kendisser det kolde gys
Fede videoer: Her får 30 kendisser det kolde gys

- Min kæreste havde en veninde med backstage til en koncert. Det havde været en god koncert, så der var god stemning efterfølgende. På et tidspunkt siger veninden til min kæreste: 'Er de altid sådan der? Hvordan kan du holde det ud', griner Rasmus.

- Vi er heldige, at vi har en hobby, vi kan tjene penge på. Vi tjener ikke i nærheden af hvad for eksempel Nephew gør, men det gør det ikke mindre sjovt, slutter Johan.

LÆS OGSÅ: Komiker overvældet af rockstjerne-øjeblik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx