Af - 20/01-14 11:59; Opdateret: 20/01-14 12:16

Franske Owlle laver drømmepop mens du soverFranske Owlle laver drømmepop mens du sover

Drømmen om en sangkarriere er med lynets hast blevet til en levende succes for franske Owlle. Metroxpress tog en snak med elektropop-sangerinden, der elsker natten

storybild

Den franske elektropop-sangerinde Owlle udgiver sit debutalbum 'France' i dag (Billede: Sony Music)

Hvem er Owlle?

Jeg er en meget generøs og passioneret person. Og også lidt nervøs. Jeg elsker at skrive om natten, hjemme hvor jeg bor. Så er der helt stille, og så får jeg en masse ideer til min musik. Det er også derfor, jeg bliver kaldt Owlle (ugle, Red.), for jeg er virkelig en natteravn. Det er så dejligt, når der er total stilhed og ikke et øje omkring mig.

Hvordan er din tilgang til musikken?

- Jeg har læst kunsthistorie på universitetet, og jeg er selvlært musiker, derfor er det naturligt at bruge alle de indtryk, kunsten giver mig, i min musik. Jeg har kun lavet musik i tre år, og det er faktisk en forlængelse af alle de ting, jeg har lavet tidligere. Jeg maler, tegner og har lavet videoinstallationer, så musikken er endnu en af mine kreative udtryksformer. Min musik vil jeg kalde drømmepop med et godt miks af melankoli, og noget meget dansabelt.

Depeche Mode har allerede remixet et af dine numre. Hvilken musik kan du ellers lide?

- Ja, det var meget spændende. Trommeslageren fra Depeche Mode havde hørt et af mine numre ('Heaven', Red.). Han spurgte mig, om de måtte lave remixet, og jeg synes det er et vildt cool band, så for mig var det sindssygt spændende. Det var lige før jul, og man må sige, det var en kæmpe julegave. Jeg elsker indiemusik, trip hop, 80'er- og 90'er-musik, og jeg er meget forelsket i kunstnere som MØ, Little Dragon og Cyril Hahn. Det ville være fantastisk at arbejde sammen med en stjerne som Frank Ocean, for jeg elsker hans elegante udtryk. Han er den bedste. Det ville være et fedt samarbejde, men det er bare en drøm.

Lyt til 'Ticky Ticky' her:LÆS OGSÅ: Stilskabende englænder understreger sin særstatus

LÆS OGSÅ: Unga Bunga lukker og slukker

LÆS OGSÅ: Jake Bugg tilslutter sig Saint Laurents musikprojekt

LÆS OGSÅ: Året der gik: 10 musikalske højdepunkter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx