Af - 31/08-16 11:00

Selena Gomez sygemeldt for angst: Er hendes danske koncert i fare?Selena Gomez sygemeldt for angst: Er hendes danske koncert i fare?

Selena Gomez har ryddet kalderen resten af året, skriver flere amerikanske medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Selena Gomez tager en pause fra sin travle karriere. Det oplyser hun til ugebladet People.

Den unge sangerinde afslørede sidste år, at hun lider af sygdommen lupus, hvilket betyder, at immunsystemet fejlagtigt angriber raske kropsceller og væv.

Det kan resultere i udslæt på huden, men fører ifølge Sundhed.dk som regel også til episoder med betændelse i led, sener og andet bindevæv.

Selena Gomez fortryder sin ordkrig med Justin Bieber
Selena Gomez fortryder sin ordkrig med Justin Bieber

- Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger af lupus, hvilket præsenterer sine helt egne udfordringer, lyder det fra Selena Gomez.

- Jeg vil gerne være proaktiv og fokusere på at forblive rask og lykkelig. Den bedste måde at gøre det på er at tage fri. Tak til alle mine fans for jeres støtte. I ved, hvor meget I betyder for mig, men jeg er nødt til at gøre alt for at være mit bedste jeg.

Justin Bieber truer sine fans: Nu får han skældud af Selena Gomez
Justin Bieber truer sine fans: Nu får han skældud af Selena Gomez

En kilde tæt på Selena Gomez fortæller til People, at hun har ryddet sin kalender resten af året, og det kan komme til at have konsekvenser for hendes koncert i Danmark.

Det er planlagt, at Selena Gomez skal give koncert i Forum den 15. oktober, men Live Nation kan endnu ikke kommentere på sagen. Billetkøbere vil få direkte besked, hvis koncerten bliver aflyst, oplyser de til Metroxpress.

Selena Gomez deler chokerende nyhed: 'Jeg var nødt til at få det ud'
Selena Gomez deler chokerende nyhed: 'Jeg var nødt til at få det ud'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx