Af Mick Allerup Jensen - 12/11-17 20:08

Medie: Legendarisk pigeband genopstår i 2018Medie: Legendarisk pigeband genopstår i 2018

Efter et halvt års grundigt hemmelighedskræmmeri, skulle den tilsyneladende være god nok: Spice Girls er tilbage i 2018 - med Victoria Beckham.

storybild

Spice Girls tilbage i 1997. (Billede: JERRY LAMPEN)

En kilde tæt på de fem kryddersild fortæller ifølge The Sun, at Melanie B, Melanie C, Victoria Beckham, Emma Bunton og Geri Halliwell vil genopstå i 2018 og optræde i et tv-show OG udgive en opsamling med de bedste Spice Girls-hits.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Populær sko-mode kan gøre kvinder kalveknæede og kræve operationer

En genforening har flere gange været på tale, men er gruppen er rigtig blevet fuldtallig, siden den sidste reunion i 2007, på grund af manglende interesse fra Victoria, der har skabt sig en karriere som modedesigner og fodboldkone til stjernen David Beckham.

Kilden, der er de fem powergirls' tidligere assistent, fortæller, at der ellers var ret kold luft mellem dem tidligere på året. Men det har en Melanie Bs skilsmisse og Geris lille søn Monty tilsyneladende lavet om på.

Assistenten er ifølge The Sun begyndt at arbejde med gruppen og forklarer, at det har været ekstremt vigtigt at få Victoria med i denne genforening.</p><p><strong>

LÆS OGSÅ: Dansker topper listen - nu er den bedste James Bond-film fundet

Planerne er i øjeblikket stadig på tegnebrættet og alt, der involverer pigerne er kompliceret, fordi de har så travlt. Det er ikke nemt at samle dem alle på én gang, fortæller Spice Girls-assistenten.</p><p>Tilbage er der så blot at håbe, at det lykkes at få gruppen samlet. Det er åbenbart noget, alle 90'er-grupper gør for tiden - deriblandt boybandet Westlife.

Spice Girls hittede stort i slutningen af 90'erne med sange monsterhits som 'Wannabe', 'Say You'll Be There' og 'Spice Up Your Life'.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert: Kom så, Grosjean!
bt.dk
Nicki Minaj bekræfter rygte: Jeg...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Kim Larsens søn var bange for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx