Af - 07/03-14 07:00

Sonny selvsikker før MGP: Vi går hele vejenSonny selvsikker før MGP: Vi går hele vejen

Da DR ringede til L.A. for at høre, om Sonny havde lyst til at stille op i det danske Melodi Grand Prix, var han ikke i et sekunds tvivl. Nu er han landet i Odense og erfaringerne fra Hollywood skal hjælpe ham til sejr.

storybild

(Billede: PR Foto)

Dansekongen er tilbage i sit hjemland. Sonny Fredie-Pedersen holder normalt til på Hollywoods bonede gulve og har for eksempel været forhindret i at deltage i DR's grand prix-optaktsprogram, da der skulle laves koreografi for Michael Jacksons gamle danse-instrutkør i Miami, men nu er han landet i Odense og er klar til at gå Emmelie de Forests i bedene.

Derfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGP
Derfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGP

- Udsigten til at skulle forsvare Danmarks ære på hjemmebane ved Det Internationale Melodi Grand Prix var helt klart grunden til, at jeg ikke tøvede med at sige ja, da DR ringede og spurgte, om jeg ville være med i år, fortæller Sonny til mx.dk.

Han har skrevet sit bidrag, sangen 'Feeling The You', i samarbejde med Frederik Nordsøe(Oh Land, Shaka Loveless og Fallulah) og amerikaneren Thomas Lumpkins.

Basim om MGP: Rollo og King viste vejen
Basim om MGP: Rollo og King viste vejen

- Vi har siddet henholdsvis i L.A., New York og København og sendt materiale frem og tilbage. Det er lidt en skype-sang, kan man sige, griner Sonny og forklarer, at de er gået direkte efter at lave et nummer, der forhåbentligt kan begå sig i hele Europa.

- Jeg er et konkurrence-menneske og håber, jeg kan få lov til at blive i Danmark hele vejen til maj. Det vil være trist at skulle flyve hjem til L.A. allerede på mandag.

MGP: Hør de 10 danske finale-sange
MGP: Hør de 10 danske finale-sange

Sonny har hørt 30 sekunder af de andre grand prix-sange. Han understreger, at han ikke vil lyde arrogant, men mener selv hans egen sang har det ekstra lag der skal til for at vinde i Europa.

- Og hvis jeg vinder, så har jeg mine fem år i USA at trække på hvad angår tempo og størrelsesforhold.. Så går vi all in.

De synger på lørdag:
Anna David – 'It Hurts'
Bryan Rice – 'I Choose You'
Nadia Malm – 'Before You Forget Me'
Basim – 'Cliche Love Song'
Emilie Moldow – 'Vi Finder Hjem'
Michael Rune – 'Wanna Be Loved'
Rebekka Thornbech – 'Your Lies'
Danni Elmo – 'She Is The One'
GlamboyP – 'Right By Your Side'
Sonny – 'Feeling The You'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx