05/09-17 07:33

Metallica-koncert deler vandeneMetallica-koncert deler vandene

Der var lagt op til et brag af en erstatningskoncert med Metallica, men bandet sammenlignes med Safri Duo.

storybild

Tusindvis af Metallica-fans skulle have været til rockkoncert i Royal Arena i februar. Men da forsanger James Hetfield blev syg, skubbede rockveteranerne koncerten frem til lørdag aften. D

en store triumf i kølvandet på succeserne ved tre andre koncerter for et halvt år siden udeblev dog, lyder det fra blandt andre Ekstra Bladets anmelder. Ifølge anmelderen mistede koncerten særligt pusten, da en række »mindre gode sange« blev spillet.

- 'Under 'Now That We're Dead' begyndte alle fire tilmed højst usædvanligt at spille percussion, så de pludselig mindede om Safri Duo! Eller snarere Safari Quartet,' skriver Thomas Treo, som bider mærke i, at Lars Ulrich overraskede med relativt mange nyere numre i sætlisten. Men det gav bagslag ifølge Ekstra Bladet.

Samme vurdering lyder fra Berlingskes anmelder, Mads Hendrich. Han sammenligner ligeledes rockbandet med Safri Duo og kalder seancen med 'Now That We're Dead' et 'topkikset og malplaceret indslag':

- På trods af at kvartetten virkede til at være i strålende humør og tydeligvis nærede intentioner om at råde bod på den ærgerlige aflysning i vinter, så blev aftenens substitutshow aldrig helt det indædte metalgilde, som Metallica ellers er garant for.' skriver han.

En smule mere positiv er Gaffas Simon Nielsen. Han giver koncerten fire stjerner ud af seks mulige.

- Alt er som forventet, men alligevel forekommer der små overraskelser. Det er ikke overraskelser af den slags, der nødvendigvis gør aftenen uforglemmelig, men det er overraskelser, der viser det folkelige aspekt ved Metallica.'

BT's anmelder var derimod helt oppe at ringe og kalder koncerten en af de bedste, man har oplevet i Danmark:

- Dette var den bedste Metallicakoncert, det har været min lykke at opleve siden bandets legendariske 2003-optræden på Roskilde Festival, og koncerten var med afstand bedre end Metallicas tre første show i Royal Arena tidligere på året.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Efter historisk skandale: Lars von...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx