Af - 03/02-16 20:55

Engle for evigt: - Sådan har vi det, når folk griner af osEngle for evigt: - Sådan har vi det, når folk griner af os

Drengene er blevet grint af, men det for meste griner folk med dem, forklarer tvillingerne fra Engle for evigt.

Her kan du se et klip fra drengenes nye program "Tvillinger med stjernedrømme". Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Du husker sikkert tvillingerne Mikael og René fra X-factor, hvor de for otte år siden blev landskendte. Men nu er drengene tilbage i en ny reportageserie i DR programmet 'Tvillinger med stjernedrømme', som løb over skærmen onsdag aften.

Drengene kæmper diagnoser som ADHD og epilepsi samtidig med, at de stadig gerne vil slå i gennem med musikken. Og det er ikke altid nemt.

I programmet fortæller tvillingernes far Erik Amdi Hansen, at nogle griner af drengene, men de fleste heldigvis griner med drengene.

- Det er sjældent, at vi oplever at folk griner af dem, Nogen kommer måske for at se 'abekattene', men for det meste finder de ud af, at drengene jo godt kan - at de faktisk er dygtige, siger Erik Amdi Hansen til metroxpress.

Mikael og René tager det heller ikke tungt, når folk griner og peger fingre.

- I starten, da vi var med i X-factor, skulle jeg lige vænne mig til det. Men i dag, bliver jeg ikke ked af det. Hvis de ikke synes om, det vi laver, så må de jo synes det, siger Mikael Amdi Hansen.

GALLERI: 7 vidunderligt akavede far-beskeder
GALLERI: 7 vidunderligt akavede far-beskeder

Tvillingebroderen René prøver også at være ligeglad, men tænker ind i mellem over, hvorfor andre mennesker ikke behandler dem med respekt.

- Jeg tænker over, hvorfor mennesker ikke kan respektere, at vi gerne vil lave musik. Det handler om, at vi laver det vi har lyst til og gør os glade, siger han.

Og selvom programmet i aften igen kan få folk til at grine af og ikke med drengene, tager de al opmærksomheden med oprejst pande.

LÆS OGSÅ: Haha, lol eller emoji? Dit valg afslører din alder

LÆS OGSÅ: 'Er det meningen?' Badeolie gjorde denne pige helt lyserød

LÆS OGSÅ: 'Usynlig' kat gemmer sig i køkkenet: Kan du finde den?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx