Af - 18/04-16 13:32

Legendarisk popband giver op efter sygdom: Vi har spillet vores sidste koncertLegendarisk popband giver op efter sygdom: Vi har spillet vores sidste koncert

Forsanger Marie Fredriksson må efter lægernes råd kaste håndklædet i ringen og sætter dermed punktum for en glorværdig popkarriere.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Roxette sidste sommer spillede på Jelling Festival, var det med en synlig svag forsangerinde Marie Frederiksson siddende på en stol midt på scenen.

Den blonde svensker fik i 2002 konstateret en tumor i hjernen. Hun vendte otte år senere tilbage på scenen, men kom sig aldrig helt over operationen og bandet meddeler nu på deres hjememside, at hun efter lægernes råd må kaste i håndklædet i ringen.

Så tæt er Abba på en mulig genforening
Så tæt er Abba på en mulig genforening

Sveriges internationale popsucces Roxette, med hits som 'The Look', 'Listen To Your Heart' og ikke mindst 'Pretty Woman'-soundtracket 'It Must Have Been Love' er altså nu fortid.

- Det har været 30 fantastiske år. Jeg føler ikke andet end glæde, når jeg ser tilbage på Roxettes verdensturnéer. Alle vores shows og minder gennem tiden vil for altid være en stor del af mit liv. Jeg er især stolt over mit comeback i 2009 efter min sygdom, hvor jeg var i stand til at tage Roxette rundt i verden et par gange til.

GALLERI: 14 beviser på at det bare er lidt sjovere at handle i IKEA
GALLERI: 14 beviser på at det bare er lidt sjovere at handle i IKEA

- Desværre er min turné-dage slut nu, og jeg vil derfor bruge muligheden til at takke alle mine fans, som har fulgt os på vores rejse, skriver Marie Frederiksson på bandets hjemmeside.

Roxette udsender den 3. juni deres 10. album 'Good Karma'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx