Af Joy Fryd Larsen - 04/12-17 13:32

Husker du de 17-årige, 'lesbiske' skolepiger fra t.A.T.u? Her er de i dagHusker du de 17-årige, 'lesbiske' skolepiger fra t.A.T.u? Her er de i dag

De var bare 17 år gamle, da de chokerede alle med den frække musikvideo til 'All The Things She Said' tilbage i 2002. I dag er de to voksne kvinder i starten af 30'erne, og mens den ene fortsat lever af musikken, har den anden vundet over kræften.

storybild

De russiske teenagepiger Lena Katina og Julia Volkova blev verdenskendte, da de som bare 17-årige slog igennem med sangen 'All The Things She Said'. Navnligt videoen i hvilken de var iført skolepigekostumer, mens de kyssede så det drev.

Siden deltog de i Eurovision Song Contest og udgav albums på både engelsk og russisk. Det gjorde de indtil 2011, hvor de indstillede deres samarbejde, skriver Pretty52.com. I 2014 fandt de kortvarigt sammen igen for at gå på scenen til Vinter-OL i Rusland.

32-årige Julia Volkova er siden 2002 blevet mor til to, en dreng og en pige, ligesom hun har forsøgt at slå igennem på egen hånd. Derudover har hun designet en skotøjslinje med navnet 'C & C shoes by Julia Volkova'. I 2016 kunne hun meddele, at der går meget lang tid før, at hun begynder at synge igen, da en operation for kræft i skjoldbruskkirtlen havde ødelagt hendes stemme.

Et opslag delt af Lena Katina (@lenakatina) den

33-årige Lena Katina er mor til en dreng og har ligeledes startet en musikalsk solokarriere og vandt i 2011 en award for Årets Video til det russiske MTV Music Awards. Videoen hørte til sangen 'Never Forget'. Lena Katina udgiver fortsat musik i eget navn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx