Af - 13/08-14 15:27

Paw og Lina fra Infernal: 'Nu laver vi hetero-musik'Paw og Lina fra Infernal: 'Nu laver vi hetero-musik'

Paw og Lina fra Infernal udsender mandag EP'en 'Her er Paw&Lina'. Det er på dansk, det er uden ironisk distance og det er slet ikke så 'gay-friendly' som det plejer at være fra deres side, fortæller de.

storybild

(Billede: Warner Music)

- Med den musik jeg har hørt gennem min opvækst, burde jeg have været homo, griner Paw og opremser barndomshelte som Erasure, Gloria Gaynor (hende med 'I Will Survive') og Frankie Goes To Hollywood.

Lina Rafn: Jeg ville dø for at have et hus med have
Lina Rafn: Jeg ville dø for at have et hus med have

Metroxpress er på besøg i studiet hos Paw og Lina fra Infernal. De udsender mandag EP'en 'Her er Paw&Lina', som er deres nye dansksprogede projekt.

Det er Lina, der bringer ordet 'homo' ind i interviewet, da de bliver spurgt, hvad den store forskel er på Infernal og 'Paw og Lina'.

Infernal-fan om 'X Factor'-brøler: Det var så piinligt
Infernal-fan om 'X Factor'-brøler: Det var så piinligt

- Infernal-sangene er ofte skrevet med selvironi. For eksempel 'From Paris To Berlin' og 'Electric Light'. Det bliver tit helt glamourøst og dragqueen-agtig. Jeg tror også, det er derfor, Infernal er så 'gay-friendly'. Det er vores danske sange helt skrællet for. Det er meget mere hetero, fortæller Lina og nævner nye sange som 'Forfra' og 'Stormflod', der ærligt beskriver duoens kunstneriske krise tilbage i 2011, da de følte Infernal-projektet efter et årtis optur var gået i tomgang.

Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'
Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'

Hun understreger, at de er så infiltreret i homo-miljøet, at de kan tillade sig at sige, som de gør. Paw eksemplificerer:

- De laver så meget pis med os. Vi stod en gang til vinsmagning og trippede over det. Så kom vores stylist hen til os og sagde, 'hold kæft, hvor er I bare straight. Stå der og smage på vin, spille voksne og have fået børn. Han ville bare ud og score nogle fyre, danse og drikke gin og tonics.

LÆS OGSÅ: De kongelige og kendte klapper med: Se reaktionerne her

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx