Af - 31/01-16 18:07; Opdateret: 31/01-16 18:50

Cityboi afslører forhold til kendis-datterCityboi afslører forhold til kendis-datter

Den ene af de to populære fyre fra Citybois er tilsyneladende ikke fri på markedet længere.

Bildstrecke im Grossformat »
Anthon er flere gange spottet med Remees datter Emma Clement. (Se hende på de næste sider) Her ses de sammen. Først lagde Anthon billedet op med teksten: "Tillykke til min dejligste kæreste" efterfulgt af et hjerte. Men billedteksten blev dog hurtigt redigeret til: "Tillykke til den aller bedste" igen efterfuldt af røde hjerter. Emma Clement i 2011, hvor hendes far, Remee, var hovedpersonen i tv-programmet "Her er mit liv". Hun sang også for sin far i programmet sammen med Julie Berthelsen. Her ses Emma sammen med sin far Remme til premiere på den danske tegnefilm "Den grimme ælling og mig" tilbage i 2006. Som 10-årig var Emma med sin far til gallapremiere på 'New Moon'. Citybois kendte allerede Emma Clement inden X-factor begyndte. Det har Remee tidligere fortalt til metroxpress. Citybois synger "Former" i det første liveshow. Citybois der optræder for sidste gang i x-factor. Citybois efter en optræden med gang i. Anthon og Thor kysser deres mentor fra x-factor Thomas Blachman. Anthon og Thor der synger "Kongens Have" i liveshow 6. Citybois efter deres optræden i liveshow 4. Citybois møder nogle af deres fans, også kendt som Citygirls. Thor og Anthon i fuld gang med sangen "Maniac". Citybois fik en fjerdeplads i x-factor 2015. Både Anthon og Thor er fra Gentofte nord for København. Citybois i gang med at synge "Belong To The World". Citybois optræder med sangen "Kongens Have". Citybois første single "Things We Do" er ude nu. Citybois varmede op for One Direction i Horsens den 16. juni. Her optrådte de med singlen 'Purple Light' for første gang.

Rygterne har de seneste uger svirret: Har Anthon fra Citybois fået en kæreste?

Han er flere gange spottet tæt sammen med hitmageren Remees datter Emma Clement. Og i dag uploadede Anthon Edwards Knudtzon et billede sammen med Emma Clement på Instagram med teksten:

"Tillykke til min dejligste kæreste" efterfulgt af et hjerte.

Men billedteksten blev dog hurtigt redigeret til:

"Tillykke til den aller bedste" igen efterfuldt af røde hjerter.

Da metroxpress kontakter Anthon Edwards Knudtzon for at få bekræftet forholdet til Emma Clement skriver han:

"Haha ja, vi er ikke rigtig kærester, men vi har en flirt."

Say Whaaat?! Ifølge Dronning Margrethe er Christopher blevet gift
Say Whaaat?! Ifølge Dronning Margrethe er Christopher blevet gift

Citybois kendte allerede Emma Clement inden X-factor begyndte. Det har Remee tidligere fortalt til metroxpress.

- Min datter er venner med dem. De er kommet hjemme hos mig FØR (før X-factor red.), forklarede Remee i et interview fra marts 2015.

Emma Clement bød faktisk også 500 kroner for en pose af drengenes ånde, da metroxpress i sin tid holdt auktion med 'Citybois'-merchandise.

18-årige Patrick har satset børneopsparingen på eget tøjmærke
18-årige Patrick har satset børneopsparingen på eget tøjmærke

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de 10 sjove WTF-moments fra supermarkedet

LÆS OGSÅ: Damn! Boyband-stjerne er blevet gigantisk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx