Af - 31/01-16 18:07; Opdateret: 31/01-16 18:50

Cityboi afslører forhold til kendis-datterCityboi afslører forhold til kendis-datter

Den ene af de to populære fyre fra Citybois er tilsyneladende ikke fri på markedet længere.

Bildstrecke im Grossformat »
Anthon er flere gange spottet med Remees datter Emma Clement. (Se hende på de næste sider) Her ses de sammen. Først lagde Anthon billedet op med teksten: "Tillykke til min dejligste kæreste" efterfulgt af et hjerte. Men billedteksten blev dog hurtigt redigeret til: "Tillykke til den aller bedste" igen efterfuldt af røde hjerter. Emma Clement i 2011, hvor hendes far, Remee, var hovedpersonen i tv-programmet "Her er mit liv". Hun sang også for sin far i programmet sammen med Julie Berthelsen. Her ses Emma sammen med sin far Remme til premiere på den danske tegnefilm "Den grimme ælling og mig" tilbage i 2006. Som 10-årig var Emma med sin far til gallapremiere på 'New Moon'. Citybois kendte allerede Emma Clement inden X-factor begyndte. Det har Remee tidligere fortalt til metroxpress. Citybois synger "Former" i det første liveshow. Citybois der optræder for sidste gang i x-factor. Citybois efter en optræden med gang i. Anthon og Thor kysser deres mentor fra x-factor Thomas Blachman. Anthon og Thor der synger "Kongens Have" i liveshow 6. Citybois efter deres optræden i liveshow 4. Citybois møder nogle af deres fans, også kendt som Citygirls. Thor og Anthon i fuld gang med sangen "Maniac". Citybois fik en fjerdeplads i x-factor 2015. Både Anthon og Thor er fra Gentofte nord for København. Citybois i gang med at synge "Belong To The World". Citybois optræder med sangen "Kongens Have". Citybois første single "Things We Do" er ude nu. Citybois varmede op for One Direction i Horsens den 16. juni. Her optrådte de med singlen 'Purple Light' for første gang.

Rygterne har de seneste uger svirret: Har Anthon fra Citybois fået en kæreste?

Han er flere gange spottet tæt sammen med hitmageren Remees datter Emma Clement. Og i dag uploadede Anthon Edwards Knudtzon et billede sammen med Emma Clement på Instagram med teksten:

"Tillykke til min dejligste kæreste" efterfulgt af et hjerte.

Men billedteksten blev dog hurtigt redigeret til:

"Tillykke til den aller bedste" igen efterfuldt af røde hjerter.

Da metroxpress kontakter Anthon Edwards Knudtzon for at få bekræftet forholdet til Emma Clement skriver han:

"Haha ja, vi er ikke rigtig kærester, men vi har en flirt."

LÆS OGSÅ: Say Whaaat?! Ifølge Dronning Margrethe er Christopher blevet gift

Citybois kendte allerede Emma Clement inden X-factor begyndte. Det har Remee tidligere fortalt til metroxpress.

- Min datter er venner med dem. De er kommet hjemme hos mig FØR (før X-factor red.), forklarede Remee i et interview fra marts 2015.

Emma Clement bød faktisk også 500 kroner for en pose af drengenes ånde, da metroxpress i sin tid holdt auktion med 'Citybois'-merchandise.

LÆS OGSÅ: 18-årige Patrick har satset børneopsparingen på eget tøjmærke

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de 10 sjove WTF-moments fra supermarkedet

LÆS OGSÅ: Damn! Boyband-stjerne er blevet gigantisk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx