Af - 16/10-15 09:11; Opdateret: 19/10-15 10:31

Nu er den her: Se Pilfingers nye musikvideoNu er den her: Se Pilfingers nye musikvideo

Tre timer måtte Pilfinger rende rundt med en papkasse på hovedet for at lave musikvideoen til hans nyeste hit "Hvad du har brug for". Se musikvideoen her.

Se klippet med Pilfingers musikvideo til singlen "Hvad du har brug for" herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Måske krævede det ikke blod, sved og tårer at lave musikvideoen til Pilfingers nyeste single "Hvad du har brug for". Men det krævede til gengæld, at han i adskillige timer måtte rende rundt med en lidt alternativ hovedbeklædning.

- Jeg har haft en papkasse på hovedet i i hvert fald tre timer, fortæller den populære producer og sanger til metroxpress.

Men det var det hele værd for at få lavet en lidt anderledes musikvideo uden "money shots" og rapstjerneattitude.

- Nogle gange skal man prøve noget nyt og ikke bare stå og lave skud foran kameraet, hvor man står og leger rapstjerne, siger han.

Derfor endte det i stedet med et "pixeleret" papkasseunivers til sangen, der handler om at bryde ud af kassetænkningen i et parforhold.

- Vi bliver hurtigt opslugt af den her trædemølle og glemmer den kærlighed, vi har til hinanden. Vi skal slippe tøjlerne løs, nyde at vi har hinanden og ud at opleve noget som dengang, man var 17 – ud og danse på bordene og drikke dig i hegnet, opfordrer han.

Pilfinger fortæller, at han holder meget af det analoge udtryk, som musikvideoen har fået, der leder tankerne hen på formningslokale og Jørgen Clevin og tiden før, der var noget, der hed en smartphone.

Videoen var et svært, men sjovt projekt, fortæller han og afslører, at det dinglende vækkeur, de svajende flasker og springvandet i virkeligheden er styret af fire teenagedrenge udstyret med fiskesnører og pinde, der måtte stå inde i den kasse, som hovedpersonerne går rundt om, i adskillige timer.

Se videoen i klippet herover.

TV: MC's Fight Night-rappere freestyler over Citybois og Kardashian
TV: MC's Fight Night-rappere freestyler over Citybois og Kardashian

TV: Her tager Djämes Braun pop-up koncert en noget uventet drejning
TV: Her tager Djämes Braun pop-up koncert en noget uventet drejningHar du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx