Af - 08/05-14 10:14

Hemmelighedsfuld Basim: - Jeg har noget i ærmetHemmelighedsfuld Basim: - Jeg har noget i ærmet

Der er få dage til finaleshowet, og Basim er mere end klar til at optræde for seere fra hele verden.

storybild

(Billede: Polfoto/Mikkel Khan Tariq)

På lørdag står Basim på scenen i et show, der sidste år havde 170 millioner seere. Den 21-årige sanger ser frem til oplevelsen, som han har forberedt sig koncentreret på i flere måneder.

- Jeg ved godt, at Eurovision er en musikkonkurrence, men for at gøre det lettere for mig selv har jeg valgt at tage konkurrenceelementet væk. Der er nogen, der er så ekstremt konkurrencemindede, at man nærmest ikke smiler til hinanden, fordi ’Hey, han skal ikke tro, jeg kan lide hans sang’, fortæller Basim under onsdagens pressemøde i DR Byen.

Danskerne tror ikke på Basim
Danskerne tror ikke på Basim

- Personligt har jeg valgt at sige: Konkurrencen er væk, det handler bare om at levere et show. Kan folk lide mit show, så er det bare fedt. Er folk ikke så glade for det, så er det bare fordi, det ikke er en fed sang, forklarer den ærlige sanger.

I disse dage løber Basim fra pressemøde til prøver, besøger ambassader og synger utallige steder. Men den danske Eurovision-repræsentant er frisk og engageret som altid.

- Man skal huske at nyde det. Det er ikke noget, man får lov til hver dag. Jeg slapper af, når jeg sover. Det tager faktisk ikke så hårdt på mig, fortæller Basim om sit travle skema.

Basim dropper Dannebrog: Se hans nye banner
Basim dropper Dannebrog: Se hans nye banner

Og selvom der allerede nu ligger videoer på nettet af Basims prøver på scenen i B&W Hallerne, understreger han, at folk ikke skal tro, de kan forudsige hans show.

- Der er ikke nogen, der ved, hvad der sker lørdag, kan jeg godt sige nu. Der er ikke nogen, der ved, hvad der kommer til at ske på scenen. Men jeg kan garantere jer, at det bliver ’wow’, og det bliver en fest, afslører han.

- Jeg har noget i ærmet, afslutter han hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Basim vil helst ikke være Grand Prix-favorit

LÆS OGSÅ: Basim opnår guld med Eurovision-sang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
DR-vært har fundet kærligheden: Se...
bt.dk
LIGE NU: Politiet arbejder på stedet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx