Af Ritzau - 28/06-16 10:14

Hjerteoperation tvinger Dickow til at aflyseHjerteoperation tvinger Dickow til at aflyse

En stribe koncerter med Tina Dickow og hendes mand bliver flyttet, fordi han er blevet opereret i hjertet.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Et simpelt indgreb i hjertet blev pludselig til en større operation, da den danske sangerinde Tina Dickows mand, Helgi Jonsson for en uge siden var under kniven.

Derfor kan parret ikke som planlagt optræde i en række koncerter, de skulle have givet til august, skriver Tina Dickow på sin Facebook-side, hvor hun også har bragt et billede af ægtemanden i en hospitalsseng.

Amerikansk rapper aflyser dansk festival i sidste øjeblik
Amerikansk rapper aflyser dansk festival i sidste øjeblik

- Sådan så Helgi ud for en uge siden, efter at det, der skulle have været et uskyldigt, simpelt indgreb, endte ud i "open-heart surgery"!!, skriver den populære, danske sangerinde.

- Jeg skal spare jer for detaljer om, hvor meget der er savet og skåret, men vi må konkludere, at brystet ikke bliver helt klar til vores Helgi-koncerter i august. De er derfor flyttet til 1., 2, og 3. november (hhv. København / Aarhus / Aalborg), skriver sangerinden.

Lukas Graham dropper dansk festival - har vigtigere job i udlandet
Lukas Graham dropper dansk festival - har vigtigere job i udlandet

Hun oplyser, at billetterne gælder til de nye datoer, hvis man ikke vil have sine penge retur. Samtidig beder hun om folks forståelse i den svære situation.

På Instagram har sangerinden uploadet et billede af ægtemanden, der viser, at han her en uge efter operationen er på benene igen. Billedet viser Helgi Jonsson foran det, sangerinden beskriver som pladsen, hvor de er ved at bygge deres drømmehus.

LÆS OGSÅ: Hitmager aflyser koncert efter angstanfald

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx