Af - 03/05-16 11:26

GUIDE: Sådan skal du opføre dig til Adele-koncertenGUIDE: Sådan skal du opføre dig til Adele-koncerten

Adele giver koncert i København i aften og smutter videre til Herning i morgen. Metroxpress guider dig igennem den følelsesladede oplevelse.

Er du klar til at opleve verdens største sangdiva? Nej. Det regnede vi heller ikke med.

Derfor har vi lavet en lille guide, så du trygt kan begive dig af sted.

Sådan skal du opføre dig til en Adele-koncert

Klaptelefon


Under ‘Hello’ er det helt essentielt, at du har taget en klaptelefon med, som du synger hele sangen igennem. Du må gerne gøre det realistisk, så det rent faktisk ser ud, som om du har en meget følelsesladet telefonsamtale med Adele.

Gråd


Normalt er det kun det helt unge publikum, der græder under koncerter. Men med Adele er det også tilladt for voksne at lade tårerne løbe frit, når hun skruer op for de helt store følelser i sine hitsange. Husk derfor både Kleenex og solbriller, så du kan gå fra koncerten med værdigheden i behold.

Stemmeøvelser

Inden du smutter til koncerten, er det alfa og omega, at du laver stemmeøvelser. Forestil dig 2 timer, hvor du forsøger at gøre Adele sangkunsten efter. Det kræver et smørret og opvarmet stemmebånd. Når du er i gang med at øve hele bagkataloget, så giv den lidt ekstra gas med den britiske accent.

Sådan skal du IKKE opføre dig til en Adele-koncert

Ingen høje skrig


Lad hysteriet blive hjemme. Det her er ikke en One Direction-koncert, hvor det gælder om at skrige højest og gribe Harry Styles' håndklæde. Adele er en kunstner - og du skal selvfølgelig synge med på sangene, men ikke skrige.

Minus på kampråb


Drop kampråbene. Ingen lålålålålålå i takt til melodien af The White Stripes’ ‘Seven Nation Army’. De udenlandske musikere forstår ikke danskernes besættelse af at klappe i takt og skrige uden nogen grund. Show some respect!

No-go til crowdsurfing


Crowdsurfing går bare ikke til en koncert, hvor de fleste sange er sjælere, skal vi ikke blive enige om det med det samme? Du kan måske føle sig en smule fandenivoldsk under en sang som ‘Set Fire to the Rain’, men bliv på gulvet. Please!

SE HELE GUIDEN UDFØRT AF VORES JOURNALIST ØVERST I ARTIKLEN.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham fejlciteret i USA: - Jeg har enorm respekt for Adele

LÆS OGSÅ: Adele langer ud efter Jamie Oliver: - Fucking latterligt!

LÆS OGSÅ: Haha! 8-årig dreng laver det bedste faceswap nogensinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Politiet advarer efter masseuheld:...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx