23/03-17 12:07

’X Factor’-vindere skifter navn igen-igen: Se hvad de NU hedder’X Factor’-vindere skifter navn igen-igen: Se hvad de NU hedder

Først hed de Embrace, så hed de NEW:NAME. Nu skifter sidste års ’X Factor’-vindere navn igen-igen.

storybild

(Billede: PR)

Det kan også være noget bøvl, det der med at skulle finde ud af navnet på sit band.

Da Remee sidste år tog de to Holstebro-søstre Anilde og Azilda med i ’X Factor’-liveshowsene, gav han dem gruppenavnet Embrace.

Det kørte for pigerne, der nemt strøg videre i ’X Factor’ fredag efter fredag, og Embrace var et stort tandpastasmil... Så opstod problemet.
Den gode Remee havde nemlig glemt at gå på google, da han backstage sad og rodede med bandnavne.

Pigeglade VKation-drenge kysser de samme piger: 'Det er ret grineren'
Pigeglade VKation-drenge kysser de samme piger: 'Det er ret grineren'

Da Embrace efter ’X Factor’-finalen stod med pokalen i hånden, gik det op for Remee og pigernes pladeselskab Sony Music, at navnet Embrace allerede var taget af et gammelt britisk indie-rockband, og så måtte der tænkes hurtigt.

Derfor skiftede Embrace kort efter deres ’X Factor’-sejr navn til NEW:NAME og udgav vinder-ep’en ’True Story’.

Her stopper det så ikke.

Husker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dag
Husker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dag

Når Embrace/NEW:NAME freadg aften gæster ’X Factor’-studiet for at spille deres nye single, ’Hvor du går’, bliver det under det nye navn Kaputu, da de aldrig rigtig blev tilfredse med NEW:NAME.

- Kaputu er vores fars efternavn, og det er hovedsageligt fra ham, vores musik kommer fra. Så det er vores rødder, fortæller Azilda til metroxpress.

- Da vi skulle vælge et nyt navn efter ’X Factor’, havde vi kun få dage til at vælge, hvilket vi syntes blev en forhastet beslutning, som vi heller ikke var ene om at bestemme. Nu er det snart ved at være et år siden og med en ny single på vej, synes vi, at det er passende at skifte til noget, som står os nært, og som danner grundlag for det, vi har arbejdet os frem til. Man kan sige, at dette er ’the real new name’, tilføjer hun.

Her er X Factor-Samantas  21 år ældre kæreste
Her er X Factor-Samantas 21 år ældre kæreste

Siden ’X Factor’-sejren og ep’en sidste år, har der været lidt stille fra Embrace/NEW:NAME/Kaputu, der kort dukkede op i efteråret, hvor de lagde stemmer til tegnefilmen ’Trolls’.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx