Af - 15/06-15 11:28

TV: Her går der ild i 5 Seconds of Summer-stjerneTV: Her går der ild i 5 Seconds of Summer-stjerne

Michael Clifford kom lidt for tæt på flammerne under bandets koncert i London lørdag aften.

Her kan man se, hvordan Michael Clifford bliver ramt af en voldsom flamme fra bandets ildshow. (Video: Youtube/Grammys 2015) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det australske band 5 Seconds of Summer er brandvarme for tiden, men under en koncert i London lørdag aften blev det på en uheldig måde lidt for varmt for guitaristen Michael Clifford.

Han fik under fremførelsen af deres store hit 'She Looks So Perfect' bevæget sig lidt for tæt på bandets ildshow, og han bliver ramt af en flamme, der nærmest eksploderer op i hovedet på ham.

Episoden blev fanget af af flere af de skrigende fans, og i videoen øverst kan man se, at flammerne i et par sekunder hænger ved Michael Clifford, mens han tager sig til hovedet og forlader scenen.

Skjulte bagtanker: Derfor reklamerer One Direction hele tiden for dette band
Skjulte bagtanker: Derfor reklamerer One Direction hele tiden for dette band

TV: PIIINLIGT! Derfor skal du ikke være stangstiv til dit eget bryllup
TV: PIIINLIGT! Derfor skal du ikke være stangstiv til dit eget bryllup

Koncerten måtte efterfølgende stoppe før tid, selv om der ikke var mange minutter tilbage. Trommeslager Ashton Irwin gik på scenen og meddelte publikum, at de ikke kunne gennemføre ekstranumrene, skriver Billboard.

Dermed gik de mange fans kun glip af et par enkelte numre, og de kunne i stedet gå hjem og være urolige over, hvordan det stod til med deres yndlingsbands guitarist. Det behøvede de dog ikke at være særligt længe, for Michael Clifford lagde det her billede op på Twitter kort tid efter koncerten.


'Undskyld, at jeg ikke kunne gennemføre ekstranumrene, men i det mindste ligner jeg Two Face (ham skurken fra Batman, red.). Tak for jeres bekymringer allesammen,' skriver han blandt andet.

Søndag tweetede han så igen, og her lød meldingen, at han havde fået det meget bedre, og at han så frem til aftenens koncert, så det skal altså ikke stoppe ham, at han ligner et tegneserie-skurk.


TV: Ups: Stjal scenen efter politiuheld - det skulle han aldrig have gjort
TV: Ups: Stjal scenen efter politiuheld - det skulle han aldrig have gjort

TV: Mystisk banan-trick hitter på Facebook: Her gør han rådden banan frisk igen
TV: Mystisk banan-trick hitter på Facebook: Her gør han rådden banan frisk igen

Generelt virker det som om, at der skal noget ekstra til, hvis man vil stoppe en rockstjerne. Fredag gik det også galt for Foo Fighters-forsangeren Dave Grohl, der røg af scenen og brækkede benet under en koncert i Göteborg i Sverige.

Som du kan se i en video ved at klikke her, så lovede Dave Grohl, at han ville komme tilbage, og efter en hurtig behandling kom han på scenen igen og skrålede igennem den sidste del af koncerten, efter resten af bandet havde holdt den kørende med et par sange.

For Michael Clifford endte det ikke med nogle brækkede lemmer, men en slem overraskelse, en ødelagt frisure og et forpint ansigt. Uheldet har da også fået 5 Seconds of Summer-fans til tasterne, og der bliver gjort alverden for at hjælpe guitaristen igennem episoden.


TV: Publikum i chok - Her brækker han armen
TV: Publikum i chok - Her brækker han armenTV: Efter vild biljagt stjæler øjenvidne scenen med genial fortælling
TV: Efter vild biljagt stjæler øjenvidne scenen med genial fortælling


LÆS OGSÅ: TV: Pige skulle møde den engelske dronning: Slået i hovedet af vagt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx